Wczoraj po 20 dniach postanowiłem zarzucić MDMA i przeżyłem niezle rozczarowanie.
Praktycznie brak jakiegokolwiek działania.
Dodam też, że według źródeł wenlafaksyna ma krótki okres półtrwania, a tu taka niespodzianka. 20 dni i nic.
Dodam, że lek brałem przez 15 miesięcy i pewnie musiało dojść do jakis zmian w receptorach.
To na bank tak jest, że jakieś receptory w mózgu odpowiadające za wyrzut o MDMA się degradują to nie możliwe że jest inaczej kumpela też żarła wenlę i pixa jej nie wchodziła.
A miałeś tak, że jak odstawiles wenle to nadal czułeś jej działanie po długim czasie?
nie używaj nazw produktu tylko nazw chemicznych – surv
Nie wie, czy zaszły jakieś trwałe zmiany w receptorach ale ja czuję się psychicznie Łe bo nie chcę już czuć tego leku, zabrał mi wszystkie emocje, które miałem
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.