z innej beczki - sa jakiss fajne mixy z opipramolem? i jak opipramol bedzie dzialal na mefedron? z gory dzieki :3
Jeżeli na ciebie nie działa to nie bież,, nie ma sensu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
23 marca 2024stuk pisze: Nie działa nasenie wziołem 150 mg i zero chęci na sen, tylko uspokojenie.
To nie jest trazodon IR czy zolpidem które czuję 10-15min po przyjęciu.
To się dobrze komponuje z DXM czy ketamina, tak dla samego działania nasennego to bym tego nie brał, na sam sen to hydro pięć razy lepsze.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Można brać wieczorem i doraźnie, spróbuj jak będzie najlepiej dla Ciebie.
Mi lekarz mówił, że kiedy będę czuł potrzebę, tzn stres itd. to mam brać, albo spróbuj 50-50-50.
To nie jest silny lęk, można experymentować.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.