Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 173 / / 0
Stosowanie od 12 lat GBL potem BDO, ciąg 24/7 od 9-10 lat. Ok. 1litr na miesiąc. Czy ktoś miał problem ze stawami?

Zmieniono nazwę wątku na precyzyjną. #V44
  • 216 / 47 / 0
Przepiękny przebieg! uznania szacunku, kłaniam się aż po same stopy %-D prawdopodobnie jesteś rekordzistą tego forum... %-D

Co do stawów, z tego co kiedyś wyczytałem na tym pomocne będą witaminy grupyB, a dokładniej wit b6.
  • 173 / / 0
Zna ktoś ośrodek leczenia / detoks - godny polecenia w okolicach Krakowa?
  • 5123 / 916 / 0
Suchy jar to chyba obok KRK i polecali ludzie czytałem ale nie wiem, może coś się zmieniło.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 173 / / 0
Będzie lepszy niż jakiś prywatny?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.