Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Myślę ,że rozsądnie stosowany feniubut ,w odpowiedniej dawce jest bezpiecznym rozwiązaniem .Taka moja opinia
Dasz rade alpra się z czasem zaczyna aktywizować, wtedy po Tobie nie widać ucpania. Ale pamiętaj zażywaj mniej w pracy o 50% niż w domu.
I nie jedz za dużo na noc bo po snie na dzienna zmiane widać alprw. Wogole jak już zaczniesz na sen to ilość tabletek a czasem przestanie sens, trafisz do piekła bez tabletki pod ręką w danym dzień.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
I przerwy parodniowe w wolne dni też dobrze zrobia żeby nie skręcić się w uzależnie?
Pytanie czy dasz radę. alpra działa krótko ale faktycznie po jakimś czasie człowiek staje się lepszy
Po detoxie wpadki nie ma od razu ale uważaj na siebie
@edit: polecam metylofenidat, ciężko zdobyć ale daje stan pobudzenia fizycznie stabilizują go fizyczni. No co no Dopamina w wychwycie zwrotnym jak te ssri
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czy klon będzie najlepsza opcja czy coś innego polecicie?
I jak to najłatwiej zdobyć ? Powiedzieć prawdę u rodzinnego?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?