18 stycznia 2024Mariusz88 pisze: @Czoug
No nie do końca głupie. Po prostu chcę mieć chociaż 60% pewność że jest to oryginał a nie jakieś dziadostwo sprowadzane z Indii.
Już raz spotkałem się w swoim życiu z podrobionymi xanami
jeśli nie kupowałeś tego z apteki to szanse na rozpoznanie oryginału są znikome, można sie sugerować obrazkami opakowań/blistrów w internecie ale to tak jak z kupowaniem podrobionych ciuchów - jak nie dotkniesz lub nie poczujesz materiału to nigdy się nie dowiesz
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
DHC Continus wzięte wczoraj po południu w dawce 480 mg zapewniło mi cały wieczór błogiego, opiatowego letargu. efekty były mocniejsze niż przeczuwałem, gdzie tramadol w ekwiwalentnej dawce powoduje jedynie umiarkowane zaspokojenie.
zamierzam oszczędzać w/w środek, aby starczył mi na długo i z pewnością następnym razem zażyję nieco niższą dawkę.
dihydrokodeina zawsze była dla mnie warta uwagi i po wczorajszym powrocie do niej przekonałem się o tym po raz kolejny.
pozdrawiam, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ile zarzucić na pierwszy raz nigdy nie miałem styczności z opio tylko Tramadol zarzucilem kilka razy.
Kruszyć te tabletki czy normalnie łykać ?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.