Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 546 / 13 / 0
tramalowyson- i takie substancje by wrzucali zamiast diazepamu czy jako dodatki ? Nie łatwiej by było dodać jakiś talk czy inne bezpieczne gównoo ?
  • 327 / 68 / 0
powodów może być mnóstwo, w UK takiego kryzysu z opio nie ma jakw US ale za to z benzo jest więc zróbmy i opiowraków na wyspach, czemu nie, dla mnie to wygląda jak jakiś narkotykowy terroryzm hehe
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
tramalowyson- ja kupiłem klona z tej firmy i też na bank podróba tylko u mnie po jednej tabletce kilka dni żołądek napiertalał więc też musieli jakieś gównoo tam włożyć
  • 52 / 12 / 0
04 lutego 2024tramalowysong pisze:
"Date Received: 18 Sep 2023
Postcode: CV37 -
Purchase Intent: Diazepam
Package Label: Diazepam Bensedin galenika
Sample Colour: White
Sample Form: Tablet
Consumption Method: Not Stated
Self-Reported Effects: Not Stated
Sample Upon Analysis (Major): Bromazolam, Metonitazene
Sample Upon Analysis (Minor):"
Coraz częściej pojawia się na wyspach, w wyglądających jak oryginalny blister jak twój (sam z nich długo korzystałem). Bromazolam to nie problem, ta druga substancja bardzo martwi
Ciekawe ale wydaje mi się ze w moich tabsach na pewno nie ma Metonitazenu bo jak wziąłem na próbę 2 bez tramadolu nie poczułem żadnego opioidowego działania. Jeżeli chodzi natomiast o Bromazolam jest to całkiem możliwe bo moję doświadczenia z tą grupą substancji są raczej
ograniczone i praktycznie wszystkie pochodziły z czarnego rynku (nigdy nie miałem diazepamu z apteki żeby muc porównać) z wyjątkiem
estazolamu który dostałem od magika na sen próbowałem wyłudzić wtedy od niego zolpidem ale to i może lepiej ze go nie dostałem.
  • 1 / / 0
Z 15 lat temu miałam przyjemność spożyć diazepam w syropie, co było jednym z przyjemniejszych doświadczeń. A że jakiś czas temu wpadł mi w ręce blister 5mg, postanowiłam się zrelaksowac i wziac 3 tabletki- efekt zerowy. Dziś spróbowałam 6 i efekt również zerowy, mimo połączenia z alko. Dlaczego to na mnie nie działa mimo zerowej tolerki? Kiedy mogę sprobować ostatni raz i ile tabsów, zeby było naprawdę przyjemnie? Potrzebuję relaksu 😂
  • 768 / 105 / 0
10 mg w tyłek strzykawka i pełne 10-12 godzin odczuwalnego działania relek.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 688 / 308 / 0
@Chepre
Diazepam to delikatna benzodiazepina, nie rozumiem jak można ją brać rekreacyjnie. To bardzo dobry lek który działa jak należy już w dawce 2-5 mg o ile mamy stany lękowe czy niepokój. Dziwne że tyle przyjąłeś, połączyłeś z alkoholem i nie zobaczyłeś efektu. Ja odczuwam działanie relanium zawsze, pomimo iż mam już 3 letnie doświadczenie z jego zażywaniem. Nie biorę dla przyjemności, lecz leczę stany lękowe, nerwice. Jakbym wziął 5 mg i wypił 2 piwa to musiałbym się położyć do łóżka bo nogi z waty i wrażenie jakbym flaszkę wódki wypił przynajmniej.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 5801 / 1192 / 43
Diazepam ma duże zastosowanie rekreacyjne.
Może na Ciebie nie działa.
Nie ma nic lepszego niż strzał iv diazepamu.
Chyba najczęściej przepisywany lek bdz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 61 / 3 / 0
@Chepre na mnie też nawet 7 tabletek relanium 5mg nie działało. Jedynie samo piwo 7% było czuć.

@Krzysiu86D na pewno masz inne enzymy wątrobowe, inny metabolizm, nie ma opcji żeby było inaczej.

@london5 nie sądze, dla mnie ma takie same zastosowanie "rekreacyjne" jak hydroksyzyna, zolpidem czy inny estazolam, mówiąc w skrócie - szkoda czasu na to.
  • 5801 / 1192 / 43
Nie brałeś tego dożylnie.
Ja po czterech ampułkach zjechałem po ścianie.
Szkoda, że nie miałem pięciu bo jedną dałem kumplowi do kota.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.