Raz nie było nic innego to wziąłem listek dla podbicia 200 mg kody.
Faza weszła i była inna . Mocniejsza fizycznie . Większy jakby wpływ na wygląd. Jakby gałki muszkatołowej człowiek podjadł.
Potem zaczęło mi się strasznie odbijać , niesamowicie rozbolał mnie brzuch i głowa.
Kompletnie apetytu nie było i uczucie jakby coś siedziało na żołądku. Zaraz przez to poczułem się nerwowo i gorzej przed braniem.
Zepsuło to całkowicie afterglow po kodeinie .
Jak już chcecie się w to bawić to lepiej od małej paczki zacząć i w domu żeby poznać swoją reakcje .
Ja serio byłem zdziwiony że tak źle toleruje te tabletki.
One są lepsze niż sulfo" na papierze "
Nie dziwi mnie mniejsza popularność tych tabsow.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 lutego 2024freezin9moon pisze: Ale ze po jednym razie takie stanowcze wnioski?
Tak mnie to zemdlilo wtedy, że do dziś mam uraz.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
01 marca 2024g3no pisze: Nie ma przeciwwskazań do łączenia Thiocodinu i Neoazariny.
Jeszcze jakby do tego kode z antka dodać, to teoretycznie combo okrutnie grzejące… czy gdzieś poza wjebaniem jest haczyk?
29 lutego 2024Catec pisze: Co sądzicie o połączeniu neoazariny z thiocodinem? W moim przypadku będzie to 60mg neo i 90 thioco (razem 150mg kody) + 50mg difenhydraminy. Proszę o odpowiedź tylko osoby które próbowały lub wiedzą czy te leki w jakikolwiek sposób źle wpływają na siebie połączone razem.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.