Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1042 / 150 / 0
Kiedyś łatwe do kupienia stare dobre amphibie * i **, Doves i LU Doves.
  • 63 / 14 / 0
ALD-52
4-HO-MiPT
Klepiące kresto z 2020 [*]
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2992 / 1646 / 35
Większość zapomnianych roślin te bardzo rzadkie, zagrożone, nowe i stare psychodeliczne od arktyki po Tasmania , Fidżi, Tuvalu, tonga, Patagonii ziemi ognistej, RPA , subsahary, Sahary, półpustyń, Syberii, Ameryk, Mongolii, Puszcz.Nawet takie co nazw nie mają tylko lokalne nazwy w dialekcie nie ma ich nawet w internecie.
Nootropy i narkotyki wcześniej pisałam to nie będę powtarzać się bo to bez sensu.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 110 / 7
15 stycznia 2024izopropylofenidat pisze:
02 stycznia 2024GalaktycznyBiznesmen pisze:
MIPLA
4-HO-MET
meskalina
No i z opiatów to tilidyna mało spotykana jest
MIPLA, szacun i gratulacje. Mogę wiedzieć kiedy mniej więcej ją dorwałeś? I czy nie wiesz czy teraz też idzie to dostać? Bo ja nigdy tej substancji nie widziałem.
To był 2021 rok wakacje. Doświadczenie było koszmarne bo przyjąłem aż 800ug w złym set & settings ale to była ważna lekcja pokory
  • 88 / 7 / 0
Jenkem %-D
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5827 / 1208 / 43
Do tych rarytasów mogę doliczyć czystą efedrynę, która jest teraz ciężko dostępna.
Sprężone powietrze, eter i dezodoranty.
Oraz u477, które prawie mnie zabiło. Zażyłem to tylko raz.
Do tego rzadko dostępny barbituran - luminal.
Oraz dysocjant - MXP i crack.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 61 / 3 / 0
@london5 jakim cudem U-47700 cię mało nie zabiło? Podawałem to nawet I.V. i chciałem tutaj zaznaczyć że właśnie to jest ten najrzadszy drug jaki miałem okazję potestować.
  • 112 / 18 / 0
salvia Divinorum w 2006 w Irlandii.
Teraz znalazłem ją w smartshopie za dobrą cenę
  • 2814 / 365 / 0
29 lutego 2024london5 pisze:
Do tych rarytasów mogę doliczyć czystą efedrynę, która jest teraz ciężko dostępna.
Sprężone powietrze, eter i dezodoranty.
Oraz u477, które prawie mnie zabiło. Zażyłem to tylko raz.
Do tego rzadko dostępny barbituran - luminal.
Oraz dysocjant - MXP i crack.
Efedryne mam w ampółkach ;p ale jakoś nigdy nie miałem okazji " spróbować "

scalono — czołg

Jeśli chodzi o moje " rarytasy " które chciałbym spróbować to tak :
Propofol ( choć miałem podany z 2x w życiu na onkologii ) to przydałby się przy maratonach po 10nocy bez snu gdzie nic nie pomaga zasnąć
  • 105 / 56 / 0
- O-AMKD (o-acetoksymetyloketobemidon) - dostałem parę lat temu od jakiegoś chińczyka w samplu. od razu poleciałem, przynajmniej na tyle na ile można "polecieć" z gramowym samplem %-D
- klotiazepam (veratran) - fajna benzynka, ubolewam że nie ma tego u nas w aptekach. mógłbym to jeść zamiast lorazepamu.
- wodzian chloralu - dość zapomniany wynalazek. zalety=kosztuje tyle co nic. wady=wątroba
- MDA-19 - w działaniu naprawdę fajny kannabinoid, baaaaardzo weed-like. chyba najbardziej weed-like jaki paliłem w ogóle. NM-2201 opisywane przez wielu właśnie jako marihuaniaste, to nichuja było marihuaniaste w porównaniu do MDA-19. szkoda tylko że dawkowanie 20x większe od jakiejś pinaki czy NM %-D
- nitrazolam - nitrazepam na sterydach (chociaż nitrazepamu nic nie przebije imo). zajebiste sny po tym się miało. po obudzeniu człowiek nie jarzył jeszcze dobrą chwilę co mu się przyśniło a co się dzieje naprawdę. kiedyś po takiej pobudce szukałem dobre 3-5 minut wokół siebie jakiegoś wyglądającego jak kamień filozoficzny czerwonego kryształu w samarce który mi się przyśnił xD
- 5-ME (5-metyloetylon) - jakoś w 2017-18 to jadłem. o niebo lepsze od etylonu, prawie jak metylon.
-
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.