Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Tytoń suszę, mielę w mozdzierzu aptecznym i przesiewam przez drobne siteczko. Czasami wsypuję to do innej tabaki, mieszając je razem. Najlepiej z taka bardzo wilgotną. Przed chwilą zrobiłem tabakę lekko skrapiając ją nalewką bursztynową. Miodzio. Ale tej kupnej nie zastąpi.
Szkoda, że tabaka wiąże się nierozłącznie z kroplami do nosa - uff...
W pracy w terenie bywa uciążliwa
W domu na spokojnie można degustować
Naprzemiennie palę elektronika i wciągam, żeby tylko uniknąć śmierdzących fajek
Wszystkie wyroby tytoniowe szkodzą i nawet palenie czystej nikotyny w płynie jest szkodliwe
Cóż czas pokaże, może kiedyś ktoś wymyśli cudowny wyrób tytoniowy
W jednym ze sklepów internetowych puszka tej tabaki 35g kosztuje 31zł
Chyba najtańsza jaka jest
Dla mnie jest to trochę niezrozumiałe bo "Biały słoń" jest gralem tabaczarzy
Ponoć najmocniejsza i muszę przyznać, że bardzo przyjemna
W tyrce poczęstował mnie kilka razy kumpel, a teraz będę miał 4 puszeczki tej zacnej tabaki
Uważana jest za najmocniejszą i pochodzi z Indii
Potwierdzam.
Mocne to jest bardzo.
W metalowej puszce.
Wystarczy odrobinka.
Czytałem, że robią to na odchodach słoni, wcześniej karmionych tytoniem.
Śmierdzi jak karma dla rybek, ale diabelnie mocna.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.