Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Tytoń suszę, mielę w mozdzierzu aptecznym i przesiewam przez drobne siteczko. Czasami wsypuję to do innej tabaki, mieszając je razem. Najlepiej z taka bardzo wilgotną. Przed chwilą zrobiłem tabakę lekko skrapiając ją nalewką bursztynową. Miodzio. Ale tej kupnej nie zastąpi.
Szkoda, że tabaka wiąże się nierozłącznie z kroplami do nosa - uff...
W pracy w terenie bywa uciążliwa
W domu na spokojnie można degustować
Naprzemiennie palę elektronika i wciągam, żeby tylko uniknąć śmierdzących fajek
Wszystkie wyroby tytoniowe szkodzą i nawet palenie czystej nikotyny w płynie jest szkodliwe
Cóż czas pokaże, może kiedyś ktoś wymyśli cudowny wyrób tytoniowy
W jednym ze sklepów internetowych puszka tej tabaki 35g kosztuje 31zł
Chyba najtańsza jaka jest
Dla mnie jest to trochę niezrozumiałe bo "Biały słoń" jest gralem tabaczarzy
Ponoć najmocniejsza i muszę przyznać, że bardzo przyjemna
W tyrce poczęstował mnie kilka razy kumpel, a teraz będę miał 4 puszeczki tej zacnej tabaki
Uważana jest za najmocniejszą i pochodzi z Indii
Potwierdzam.
Mocne to jest bardzo.
W metalowej puszce.
Wystarczy odrobinka.
Czytałem, że robią to na odchodach słoni, wcześniej karmionych tytoniem.
Śmierdzi jak karma dla rybek, ale diabelnie mocna.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.