.dosłownie .
Jeden mi się zepsuł i trza było latać plombą
London
Zawsze rozgryzalem
Ale jednak z doświadczenia to takie dorzucanie po parę tabletek tj lykanie powiedzmy 5 tabletek co kilka min dobrze działa, i co najwazniejsze, nie schodzi po po godzinie .
Wejścia nie ma, ale jak masz iv w kartotece, to koda nie ma jakiegoś wejścia które by urzekło
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To kosztuje...
Lepiej już sobie zapłacić za jakieś benzo, lub inne 'lekkie' opio i tym podbić.
Okazuje się , że buprenorfina podbija kodę i kompletnie nie powoduje nagłego wypłukania opio z receptorów.
Taka prawda.
28 lutego 2024Akeda pisze: Próbowałem z 5 razy, dawki powyżej 300 mg i ani razu nie klepło, jedynie swędzenie i może lekkie ciepło, inne opio klepią bardzo dobrze, czym to może być spowodowane?
Albo organizm nie metabolizuje kody do majki.
Lepiej daj sobie z tym spokój.
29 lutego 2024fishyfish pisze: raz działa, raz nie
29 lutego 2024fishyfish pisze: Trochę kasy na to zmarnowałem i wcale się nie dziwie że to jest bez recepty.
01 marca 2024Amunicja pisze:Wg mnie nie ma czegoś takiego że "raz działa, raz nie" - to jakby powiedzieć, że na kogoś nie zadziałała morfina bo wypadł z kabla i podał sobie centa podskórnie (coś tam poczuje, ale więcej problemów niż zysku). Z kodeiną jest podobnie - organizm trzeba odpowiednio przygotować, jak ktoś biega po mieście wkurwiony i załatwia sprawy urzędowe to nic dziwnego, że noradrenalina mu zbija całe lub większość działania. Trzeba brać poprawkę na wszystkie czynniki wpływające na działanie kodeiny.29 lutego 2024fishyfish pisze: raz działa, raz nie
29 lutego 2024london5 pisze:Może nie wyrobione receptory.28 lutego 2024Akeda pisze: Próbowałem z 5 razy, dawki powyżej 300 mg i ani razu nie klepło, jedynie swędzenie i może lekkie ciepło, inne opio klepią bardzo dobrze, czym to może być spowodowane?
Albo organizm nie metabolizuje kody do majki.
Lepiej daj sobie z tym spokój.
Oczywiście, że wątroba metabolizuje kodeinę do morfiny.
Przekonałem się o tym gdy MON zrobił mi test. Z resztą w sieci i nie tylko jest wiele artykułów na ten temat.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.