Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1786 / 243 / 0
Dzisiaj odebrałam paczkę i faktycznie jest na +
  • 1786 / 243 / 0
50mg wraź nie zmniejszyło chęć na zabawę 4mmc skupienie powraca motywacja i efekty antydepresyjny.
Zauważyłam też efekt MDMA like jeśli chodzi o kontakty interpersonalne ale to może być placebo !!!!
  • 2971 / 1601 / 35
Przyjemność i empatia w kierunku MDMA like to nie placebo. To działa weź z słaba kawą to zobaczysz.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1786 / 243 / 0
Substancja fazie testowej tak że daje jej jeszcze czas na rozkręcenie się od jutra dorzucę choliny ale jak narazie na+
Tak łączyłem z kawą;)
  • 1299 / 258 / 0
przekraczajaca bariere krew-mozg zboostowana kurkuma tez musze chyba wyprobowac
  • 1786 / 243 / 0
Ok czas na podsumowanie j147 nie przypadł do gustu ncuxowi jest może i jest to dobry suplement dla osób które borykają się z uzależnieniem od benzo czy serotoninowych zabawek typu 4mmc ale jako daily drugs to raczej odpada ;)
  • 2971 / 1601 / 35
A to czemu rozwiń odpowiedź
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1786 / 243 / 0
Dojem ten gram do końca i wtedy się wypowiem.
Ale już mogę powiedzieć ,że jeśli chodzi funkcje poznawcze to szczerze suni czy fenylopiracetam lepiej się sprawdza mi nie pasuje profil działania.
To nie znaczy, że jeśli mi się mi nie pasuje to dla ciebie będzie idealny nigdy poza sele i ndri nie miałem kontaktu z antydepresantami.
Zostało mi jeszcze 150mg.
  • 1786 / 243 / 0
J147

Dawkowanie od 50mg do 100mg
Czas działania 4 h z kofeiną 6h
Po ciągu 4mmc i to okazał się strzałem w 10
Poziom serotoniny napewno podniesiony i wyraźnie ujebane gabba w moim przypadku trudno powiedzieć, że podniosło to kreatywność czy produktywność napewno nie ale napewno zmniejszyła się chęci na ponowne keto zabawy jako stabilizator nastroju jak najbardziej na tak.
  • 1006 / 272 / 0
Najlepiej jakby ktoś czysty przetestował, taki jak ja xD

Ale relacja tak czy inaczej wartościowa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.