Tak łączyłem z kawą;)
Ale już mogę powiedzieć ,że jeśli chodzi funkcje poznawcze to szczerze suni czy fenylopiracetam lepiej się sprawdza mi nie pasuje profil działania.
To nie znaczy, że jeśli mi się mi nie pasuje to dla ciebie będzie idealny nigdy poza sele i ndri nie miałem kontaktu z antydepresantami.
Zostało mi jeszcze 150mg.
Dawkowanie od 50mg do 100mg
Czas działania 4 h z kofeiną 6h
Po ciągu 4mmc i to okazał się strzałem w 10
Poziom serotoniny napewno podniesiony i wyraźnie ujebane gabba w moim przypadku trudno powiedzieć, że podniosło to kreatywność czy produktywność napewno nie ale napewno zmniejszyła się chęci na ponowne keto zabawy jako stabilizator nastroju jak najbardziej na tak.
Ale relacja tak czy inaczej wartościowa.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.