Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1933 / 314 / 0
Wystarczy zacząć czyścić od razu po wapowaniu (lekko ostygnie) i po prostu nabijasz to w lufe od dupy strony @Rimini420 edit/możesz użyć też spirytusu spożywczego to wyssiesz wszystko
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 21 / 3 / 0
A haszysz też można do wapka?
  • 657 / 173 / 0
A czemu nie? Mieszacz z dowolnym suszem CBD i do komory, tak samo te wszystkie moonrocki czy izolaty.
  • 171 / 21 / 0
Poleccie prosze waporyzator najtanszy z najlepszych, albo najlepszy z najtanszych :) Od 2,5 roku mam x max starry 3.0. byłam z niego bardzo zadowolona, ale niestety wapek już chyba umiera. Wymiana baterii nie wiele pomogła, więc chce kupić cos nowego
  • 106 / 32 / 0
@Kpina Arizer Air 2 lub Arizer Solo 2
  • 12533 / 2431 / 0
albo x-max v3 pro - teraz bardzo tanio można go kupić.
  • 72 / 44 / 7
@Kpina
Popieram przedmówcę. X-max V3 pro to bardzo dobry wybór. Wyparł Fenix'a Mini i w tej chwili chyba nie ma lepszej budżetówki. Wymienne baterie 18650 oraz ładowanie USB-C to jebany kozak.
  • 657 / 173 / 0
Lepiej wydać raz, a więcej i mieć dobry sprzęt na lata niż kupować co dwa lata badziew z którym tylko się człowiek umęczy. Bardzo polecam HR Rogue, niepozorny z wyglądu mocarny sprzęt, a grzałkę ma mocą spokojnie dorównującą Mighty, a może nawet i silniejszą więc ekstrakcja jest błyskawiczna i na naprawdę wysokim poziomie.
  • 327 / 68 / 0
Dla mnie cały czas PAX 2 robi robote i nie sądzę by się to miało zmienić, +10 lat gwarancji, dla mnie bomba
07 stycznia 2024RafalKoral pisze:
A czemu nie? Mieszacz z dowolnym suszem CBD i do komory, tak samo te wszystkie moonrocki czy izolaty.
Jak nie masz pojemniczka na koncentraty to nie polecam, hasz po podrzaniu który wymaga jednak troszkę wyższej temperatury staje się płynem i może dostać się w miejsca w które nie bardzo byś chciał :)
czas zwolnić
  • 14 / 5 / 0
Kupiłem ostatnio VapCapa i nie jestem zadowolony, nie wiem dlaczego wszyscy polecają zapalniczkę żarową, mi przy wielu próbach i szybkim obracaniu zioło się zapala przed kliknięciem, dużo wygodniejsza jest zwykła zapalniczka i lufa obracana w niebieskim płomieniu.

Na ile buchów wystarcza wam 1 nabicie? w moim przypadku max 3 z czego pierwszy jest prawie bezdymny, 2 najmocniejszy z wyraźną chmurą i 3 to takie zbieranie resztek.
Abv wychodzi w kolorze tytoniu, więc raczej wszystko z zioła wyciskam.
Te same ilości palone a nie wapowane działają mocniej i dłużej.

Myślę teraz o zakupie jakiegoś droższego elektryka ale obawiam się, że efekt będzie ten sam, czy wapowanie daje pełnie efektów czy jest to w jakiś sposób ograniczone przez niższą temperaturę niż palenie?

Poleci ktoś vapa z dużą komorą na susz najlepiej 0,5g?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.