Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Problem się rozwiązał. Okazuje się, że szczerość i zaufanie w związku to podstawa (no, kto by pomyślał...).
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 120 / 32 / 0
Moje zaburzenia płodności występują po przegięciu x benzo. Mam ochotę pozbyć się trochę testosteronu, ale nie mam siły.
Najlepsze masturbacje są po ketonach, przeciągnięte w czasie, masujesz organ i przeciągasz erekcję. O 5sekund około, zanim puścisz soczki. Lubię się masturbowac po euforykach, doznania zwielokrotnione.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.