widocznie czasami pregaba nie łapie się na przejażdzkę
na logikę, na czczo, powinna lepiej działać,
ale to na pewno nie takie proste,
na czczo organizm włącza inne tryby, może być oszczędny i mieć za mało kasy dla kierowców na transport czy cuś
22 lutego 2024sclero2014 pisze: a co lepsze raz bralem 2 różne Pregabaliny i potrafilem jedna wyczuć a drugiej wgl nie czułem .. no i dlugo długo nic czasem sniff ale nic no i ostatnio może 2tyg temu ? Wziąłem 1tab 150mg i bardzo bylem zaskoczony działanie znow jak MDMA .. a na sniffa bralem po 300-450mg więc gdzie tu sens i logika ?
kij wie
zresztą z kawą się lubią
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
tylko musi byc jej odpowiednia ilość
nie cały listek odrazu do japy z listkiem....
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.