Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 2 / 0
Potem miałam zamienniki i też git ,ale jednak te działaly mam wrażenie najlepiej:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
Preato z kolei dla mnie najgorsze,miałem wrażenie, że dłużej się rozkręcały.Dawno to było może na pusty żołądek nie brałem temu tak
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 15 / 2 / 0
Sergio ja to biorę tylko wyłącznie jak w zaleceniu X2 leczniczo no i w porównaniu właśnie na mnie to działało najlepiej . W tym zestawieniu rano asertin,pregaba i pod wieczór jedna pregaba .
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Kurde teraz tak patrzę i rzeczywiście aurovitas i zentiva ma zupełnie inny wizualnie proch w środku. Myślałem że wszystko idzie z jednej fabryki w Chinach jak to często z suplami jest a tu takie zaskoczenie. To może w ogóle być tak że ta sama substancja czynna działa inaczej? Na aurovitas dawno zmieniłem ale zmieniłem ostatnio xanax na alprox i nie czuje różnicy. Nawet smakuje tak samo jak się trzyma pod językiem %-D
Tak btw to strasznie drogie bez refundacji to preato, ja aurovitas kupuje jakoś 30zl taniej na opakowaniu 150mgx56
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1299 / 258 / 0
no wypelniacze sie roznia jedynie i rodzaj pigułki (proszek, granulki, tabletka), to moze zmieniac wchlanialnosc
substancja czynna musi byc niezmienna

no ch wi
mi tez sie wydawalo ze rozne marki inaczej bombią ale moze mi sie zdawalo
  • 15 / 2 / 0
Ja jeszcze miałam Accord twarde kapsułki , jedne też różniły się kolorem powłoczki bardziej pomarańczowa inne bardziej czerwone .
  • 88 / 7 / 0
Oprócz tych dwóch to zawsze trafiał mi się proch w środku kapsułki i zawsze zawartość leci w klame (bo tak najlepiej robi i chuj) albo do wody gazowanej jak mam katar także to nie jest wina formy czy otoczki. Kiedyś jak pamiętam to inaczej robiło ale jak skończył mi się ten aurovitas to poszukałem w szufladzie i znalazłem resztki zentivy co to kiedyś brałem i tak samo robiły więc póki co wychodzę z założenia że pręga zmienną jest. Kiedyś też nie tyłem na tym a teraz przez 4 miesiące to z 10kg lekko przytyłem że aż ciężko się czuje (XD!)
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
pregabalina mnie zawsze średnio jeśli wogóle robiła doonosowo
ale z tym tyciem to prawda waga leci jak małysz
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 5792 / 1188 / 43
Działa donosowa.
Sprawdziłem na siostrze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 140 / 11 / 0
Zna ktoś jakąś legitną stronke z pregabaliną w prochu, żeby większą ilość kupić i nie było żadnych problemów z dostawą przez granice? Czytałem że były takie, gdzie prega szła z Chin.
Priv
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.