widocznie czasami pregaba nie łapie się na przejażdzkę
na logikę, na czczo, powinna lepiej działać,
ale to na pewno nie takie proste,
na czczo organizm włącza inne tryby, może być oszczędny i mieć za mało kasy dla kierowców na transport czy cuś
22 lutego 2024sclero2014 pisze: a co lepsze raz bralem 2 różne Pregabaliny i potrafilem jedna wyczuć a drugiej wgl nie czułem .. no i dlugo długo nic czasem sniff ale nic no i ostatnio może 2tyg temu ? Wziąłem 1tab 150mg i bardzo bylem zaskoczony działanie znow jak MDMA .. a na sniffa bralem po 300-450mg więc gdzie tu sens i logika ?
kij wie
zresztą z kawą się lubią
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
tylko musi byc jej odpowiednia ilość
nie cały listek odrazu do japy z listkiem....
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.