Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2148 / 289 / 0
Ja kupiłem kilka sztuk na allegro, koło 5zł. Nazywało się to oil pipe. Zwykła okrągła bańka z dużą dziurką. Wtedy potrzebowałem lufki do DMT, więc to oczywiste, że musiały być na allegro i to w dobrej cenie do tego :)

Tu jest drogo, ale to co trzeba https://vaporshop.pl/pl/lufki/1194-oil- ... łówką.html
  • 5985 / 1238 / 43
Do synt. kanna słabo się to nadaje.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
u mnie w lokalnym sklepie z e-fajami/lufkami itd. właśnie wprowadzili do sprzedaży meth pipe i inne fajne bajery
akurat wtedy kiedy sobie ogarnąłem meth po raz pierwszy :D zgraliśmy się
na allegro można je kupić też bardzo łatwo i tanio, ale wiadomo że najlepiej jest mieć na miejscu pod ręką i móc kupić w ciągu kilku minut
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.