Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 7 / 0
@StanislawZoneLol alprazolam nie działa przeciwdrgawkowo i miorelaksacyjnie, najbezpieczniej to mieć clony na takie opioidowe przygody
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 13 / 0
Każde benzo działa mniej lub bardziej antykonwulsyjnie, alpra akurat faktycznie słabo.
  • 304 / 18 / 0
A jak to jest z tym uzaleznieniem? Bo jako osoba ktora nie ma lęków i jest pewna siebie alpra jedynie na mnie dziala tylko tak ze mniej mnie draznia rzeczy a w wiekszych dawkach kladzie do lozka. Po zjedzeniu paczki ciągiem mialem 2 tyg przerwy i w ogolw nie myslalem o niej. Efekt po niej u mnie jest bardzo mały, oprocz nasennego. A wiem że przecież działa.
  • 88 / 7 / 0
@StanislawZoneLol różnie, mi lekarz mówi że nie uzależnia (XD!) kiedyś byłem w to mocno wjebany a aktualnie biorę rzadko z zachowaniem benzodiazepinowego bhp i tak mogę kilka dni brać ciagu a później alpra sobie leży tygodniami czy miesiącami w szufladzie
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 31 / 0
@StanislawZoneLol to w jakim celu zjadłeś paczkę ciągiem ? XD
  • 304 / 18 / 0
@Bingb0ng Uzywalem na sen codziennie przez kilka dni dawki 3/4 mg bo zjazd mialem
  • 304 / 18 / 0
Ile czasu zostaje w naszej krwii ślad po stosowaniu xanaxu? Na jaki czas prrzed testami musze przestac brac?
  • 88 / 7 / 0
We krwi się utrzymuje 2 tygodnie
  • 5 / / 0
Mam takie pytanie do Was Bracia i Siostry w tematach. Jak to jest, że po wypiciu dobrej kawki i zarzuceniu tego 1mg alprazolamu jestem zabawnym, wypełnionym empatią i miłością człowiekiem, dla którego zdrowe relacje, jedzenie i sport, to podstawa wszystkiego, a każdy problem jest do przegadania, a kiedy tego nie mam blokuje mnie tysiące irracjonalnych lęków?

Co muszę zrobić, żeby mieć taki naturalny haj? Po alprazolamie mam dosłownie coś takiego jakby mi się wszystkie emocje odblokowywały, wzruszam się wręcz i chce mi się płakać dla oczyszczenia, a na czysto jestem robotem bez uczuć i nie mogę dogrzebać się do tych emocji. Co muszę mieć poblokowane, że na trzeźwo te emocje tak ciężko okazywać mi spontanicznie, a po leku jestem ekstrawertycznym wariatem, który chce przegadać z każdym, nieważny już z perspektywy czasu problem z przeszłości? Pozdrawiam
  • 88 / 7 / 0
@oczy da się to wypracować, dużo sportu, dużo wychodzenia do ludzi, zdrowa dieta. Musisz być świadomy tylko że droga jest trudna i długa a po drodze czeka cię masa niepowodzeń i żałosnych kompromitacji, ale nie możesz się tym przejmowac i mówię to jako benzowrak który ma podobny cel i codziennie konsekwentnie do niego dąży
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.