Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Więc raczej na te trzy - cztery pierwsze razy raczej nie oczekiwałbym uwalenia aż po porzyganie.
A noi mam pomysł że zrobię to tak że wsadzę troszeczke małą grudkę między susz CBD do waporyzatora i zobaczymy jak to wyjdzie . Nie chcę żadnych innych zapachów stąd ten pomysł głównie. Mam stary już waporyzator także jak się zjebie to chuj z nim chociaż wątpię jeśli będzie temat między mocno ubitym kwiatem CBD . Ustawie maksymalna temp waloryzowania i zobaczymy , zdam raport .
Podobnie jak sytuacja z heroina w każdym dużym mieście w PL ... Wiele wody upłynie...lecz jestem zdania, że młode gangsterskie ekipy będą miały w dupie jakieś zasady poprzedników i opioidy będą dostępne wszędzie. Już na telegramie jest, od chuja ogłoszeń dotyczących oxy, morfiny, bądź kodeiny. Fakt- pewnie 75 % to wyjebki, lecz jednak SĄ.
Za chwilę pojawi się również Brown.
Jeśli rząd nie zadziała efektywnie to na polskich dworcach będziemy mieć powrót do lat 90.
Takie jest moje zdanie- opieram je na wywiadzie ze starym gangusem, który twierdził iż ich następcy plują na zasady, chcą wyłącznie zarabiać.
Koniecznej zdaj relacje jak poszło to waporyzowanie. Na południu NL, z resztą w GB też palą Browna w tych śmiesznych crack pupę, więc zdecydowanie folia nie jest ostatecznością...
...jest jeszcze iv...
10 lutego 2024Niebieska2018 pisze: Widzę, czytajac posty powyzej, że wiekszosc osob heroine pali. Ktokolwiek jeszcze przyjmuje i.v.?
*oczywiście to bardziej kwota minimalna niż sufit. Bezdomni luźno potrafią być na dawkach > 500zł na dobe
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.