Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Witam, ktoś pomoże z brokułami w okolicach La roche en ardenne? Nie mam samochodu a mieszkam i pracuje w dochamps-jest to totalne zadupie a do NL daleko. Pozdro
  • 2 / / 0
Cześć,
Prawdopodobnie szykuje mi się powoli wyjazd do Gandawy/Gent albo Antwerpia. Z ciekawości, wiem ze autkiem do Amsterdamu z Gent to jakieś 2h ale czy na miejscu jestem trudno? Chodzi tylko o mj, dalej tam łatwiej dostać dobre palenie niż w mordę ? Prawdopodobnie będzie to dłuższy wyjazd a na początku będę bez prawka, dajcie znać jak tam jest teraz, pozdro
  • 834 / 253 / 0
Wystarczy wyjść do najbliższego, lokalnego parku. Spotkasz tam murzyna/araba albo kilku. Kiwniesz im głową, oni tobie odkiwną. Podasz im 10 euro, wtedy jeden wejdzie w krzaki i wróci po chwili z gramem towaru dla Ciebie.
Dostać w Belgii i Francji jaranie na ulicy jest łatwiej niż kupić chleb w supermarkecie. Naprawdę, możesz zagadać pierwszego lepszego gościa na ulicy i szansa jest 50/50.
Raz z ziomem weszliśmy do skate shopu w Oostende i spytaliśmy kasjera czy miałby coś pomóc. Zamknął sklep na 15 minut żeby pojechać do domu po towar. My w tym czasie zrobiliśmy kółko, wróciliśmy do sklepu a on podał nam kopertę z dwiema sztukami mówiąc "I fixed that for you" Pzdr
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2 / / 0
@Termos789

Jednak wylądowałem w Temse, jutro weekend i pierwszy spacer do miasta, mam nadzieje że to co mówisz jest legit i nie skoncze z kosa :D

Niby do NL blisko ale jednak na miejscu to na miejscu.

Slyszalem ze wystarczy tez pojsc do pierwszej lepszej kolumbijskiej eskortki i one tez maja full serwis w tym temacie, no chuj jutro sie wszystko okaze.

Dzieki za info i pozdro
  • 834 / 253 / 0
Z kosą nie skończysz ale zawsze masz też ryzyko wyjebki więc pilnuj swoich 10 euro żeby się zgadzało co do 0,1g
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 3 / / 0
Ma ktos spis nazw leków z kodeina? Wiadomo, jakie leki z opio w skladzie mozna kupic bez recepty?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.