Podpinajac się do dyskusji odnośnie działania to mogę jedynie dodać, że solo ta substancja jest fajna ale do 3/4go przyjęcia. Później to bez sensu. Więc dla siebie to 1g na dwa miesiące można przyjąć. Nie częściej.
02 lutego 2024drpepper pisze: Dodaje zdjęcie tej różowej. Działanie klasyczne. Ktoś się spotkał z takim sortem teraz?
Podpinajac się do dyskusji odnośnie działania to mogę jedynie dodać, że solo ta substancja jest fajna ale do 3/4go przyjęcia. Później to bez sensu. Więc dla siebie to 1g na dwa miesiące można przyjąć. Nie częściej.
02 lutego 2024drpepper pisze: Dodaje zdjęcie tej różowej. Działanie klasyczne. Ktoś się spotkał z takim sortem teraz?
Nikt ci nie powie bo to z angielskiego "sorta magic" (sort of magic), nikt nie ma laboratorium w oku, a to że ktoś miał coś identycznie wyglądającego o niczym nie świadczy nawet jak działa tak samo.
Czytajcie ze zrozumieniem koledzy i koleżanki:)
Jak sie wpierdalalo 4mmc i 4mec od wrzesnia 5g okolo co tydzien lub dwa do lutego a od marca po 2g tygodniowo(ostatnio 4mmc jadlem w czwartek to czy to normalne ze 4CMC nie dziala czy to coś ze sortem?
Bo wiem ze mmc nie działa po cmc ale czy to działa tez w druga strone?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.