Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
23 czerwca 2016hydroksy pisze:
Przeprowadzam właśnie na sobie eksperyment z microdosingiem, 2 razy dziennie po 1mg.
Zauważam skrócenie czasu snu, większe zaciekawienie rzeczywistością i motywację do działania. Ciekawe czy zmiany w psychice (mam nadzieję że pozytywne) pozostaną po zaprzestaniu suplementacji ;)

Czy ktoś zauważył działanie na sigmę w przypadku tej substancji? Bo np. DMT, czyli również tryptamina, ma takie działanie, więc z chemicznego punktu widzenia nie jest to wykluczone moim zdaniem.
Właśnie to czego w dorosłym życiu brakuje to te zaciekawienie rzeczywistością. Kiedyś za dzieciaka było widać że jest sporo do poznania. A teraz to wszystko wydaje się szare i ujebane gównem jak piaskownica z gównem wśród bloków
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 120 / 31 / 0
W latach kilku wstecznych, zazylam go w ppelletsach zelattnowyxh 2x po 10mg, albo 5mg. Kapsułki się równocześnie nie rozpuściły, dopiero po 4h wrzuciło mnie do baśniowej krainy. Nie trwało dlugo, ledwie godzinę, trochę ekstazowo z fraktalami. Zauroczyłam się, pojechałam na leśną ścieżkę poprzebywac w naturze. Piękne wspomnienie.

Kilka lat później zamówiłam worek 100mg i nie umiałam się obsłużyć tripy cholernie ciężkie mentalnie zazywalam po 20-25mg.
Nic efektywnego w głowie się nie roiło, tło fazy takie z thrillera. Urywałam ten stan po 4,5h risperidonem i benzo. Mało falbankow pod powiekami, mentalnie zgrzytało.
Za mocne, długo i wyczerpująco.

W skali tryptaminowej 3/10.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 52 / 8 / 0
Dzień dobry. z tą tryptamina miałem raz do czynienia z ampułką 10mg, właściwie cały trip przesiedziałem w łózku i był to bardzo empatogenny trip choć bez większych wizualizacji. Dla tego polecam guayuse gdyż posiada dosyć dobre MAOi
  • 20 / 3 / 0
Ha, moja pierwsza przygoda z psychodelikami to było właśnie 5-meo-mipt i po tripie byłem w ciężkim szoku. Sama substancja w porównaniu do innych jest mocno empatyczno-orgazmiczna.
  • 961 / 81 / 0
27 mg doustnie. Odczynnik lekko utleniony, ale co poradzić. Tolerancja za poziomie zero. Jak już czułem co jest grane, to 960 mg kodeiny, bo póki co muszę... Później spotkanie z mamą, bo akurat okazja się nadarzyła w moim życiu jednoroczna. Bania, melanż, tabletki. Wizualnie jest w porządku. Bodyload jakiś tam odczułem, ale znam różne rzeczy;) Teraz piwkuję sobie, więc postanowiłem się podzielić swoimi doświadczeniami z całym [h], który serdecznie pozdrawiam!:)
  • 328 / 100 / 2
Zażyłem tabletkę z deklarowaną zawartością 10 mg 5-MeO-MiPT.

O substancji wiedziałem tylko tyle, że to empatogenny psychodelik. Moje oczekiwania okazały się słuszne, bo rzeczywiście efekty jakich doświadczyłem opisałbym jako psychodelik z nutką empatogeniczności.
Ogólnie mówiąc jestem pozytywnie zaskoczony tą substancją, bo spodziewałem się czegoś słabszego. Doświadczyłem na początku nienachalnej, naturalnej euforii cielesnej objawiającej się przyjemnymi dreszczami, ale obecna była też euforia w sferze mentalnej. Te odczucia zaczęły zanikać a w jej miejsce pojawiła się psychodela. Wyraźne zmiany wizualne takie jak falowanie obrazu czy zmiany kolorów, ale również zmienił się mój sposób myślenia i postrzegania rzeczywistości. Ta euforia która pojawiła się jako pierwszy efekt działania substancji co jakiś czas do mnie wracała.
Na uwagę zasługuje też lepszy odbiór muzyki. Wyraźnie czułem każdą warstwe i bardziej doceniałem piękno muzyki.
Na peaku zażyłem sobie balonika z jednego naboju N2O - fajnie podbiło to na chwilę działanie psychodelika. To był mój pierwszy raz z mixem psychodelik + N2O ale zdecydowanie będę do niego wracał, bo widzę tu potencjał.
Doświadczenie trwało 4 godziny, później już tylko afterglow.
Bodyload umiarkowany. Wiadomo, jak to przy tryptaminach - a to zimno, a to duszno, a to ciasno. Da się przeżyć i nie ma co narzekać 🙂 Troche może czułem stymulacje w sercu... Ale nie wykluczam że to tylko wkręta.

Według mnie do popularniejszych narkotyków najbliżej temu do 2cb, ale jak na mój gust to 5-MeO-MiPT jest o wiele przyjemniejszym i bardziej intrygującym psychodelikiem od 2cb. Ale nigdy fanem psychodelicznych fenylek nie byłem. POLECAM. Niedługo może spróbuje jeszce 5-MeO-DiPT
  • 757 / 114 / 0
jeden pill 10 mg na zapoznanie się z tą panią będzie ok, czy może być za płytko i dać 1,5?

i jak tu wygląda budowanie i zerowanie się tolerancji, przepisane 10-14 dni trzeba przeczekać czy nie?

scalono - łysy

ndz lip 07, 2024 11:41 am

tak sobie czytam i czytam na temat Moxy i wygląda na to, że w zależności od dawki to inna para kaloszy za każdym razem, raczej zacznę od 10mg gdzie niby to działa jak stymulujący, tryptaminowy empatogen. Ponoć 15-20mg to już potężny trip bliski przebicia i często z side efektami

https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=29734

a tu jeszcze bardzo edukujący i ciekawy TR gościa który wziął 25mg i go wysłało w nieskończoność i nockę na oddziale przypięty pasami do wyra XD
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 3177 / 369 / 0
Jadłem to dawno temu w sumie z 6-8 razy, w różnych dawkach. 10mg to dobra dawka na początek i wyczucie substancji. Maksymalnie jadłem ok 20mg ale nie było jakoś znacząco mocniej, na pewno większy bodyload i poczucie odrealnienia. Tripowi w stylu LSD to nie dorównuje głębią i złożonoścą. Jak dla mnie główna zaleta substancji to pogłębienie odczuć sensorycznych.
  • 757 / 114 / 0
@Blu

też tak sobie ją nieco wyobrażam jako luźniejszą rekreacyjną wersję 5meodmt, choć czytałem raporty o srogich wizualach przy 20 mg, drzewach zmieniających się w różowe flamingi i takie tematy

niskie gramatury, wykładniczy wzrost potencji i kwestie metabolizmu osobniczego na pewno mają znaczenie, nie ma co szarżować, zacznę w sobotę od 10mg, docelowo zrobię 20mg, ale po tym TR co wrzucałem to więcej nie wiem, az takim hardheadem chyba nie jestem

scalono - łysy

ewidentnie do imprezowania i seksu

10mg a jakbym zeżarł dwa punishery się czuję, no ale ok nie planowałem tego ale nawet nie wiem czy chcę iść wyżej w dawki, dobry temat, nie ma co szukać głębi, ale ufff....

scalono - łysy

uprzejma prośba o scalenie

niech zostanie jako przestroga dla tych, którzy zlekceważą ukryty podstęp jaki tu drzemie

zawsze zaczynaj od małych dawek przy tych zabawkach, przeskoczenie z 10 prosto na 15mg mogłoby się źle dzisiaj skończyć dla mnie

scalono - łysy

https://www.tripsafely.ca/post/journeyi ... nsible-use

fajne sprawozdanie, "visceral" to idealne słowo na opisanie tej tryptaminy
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.