Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej po używaniu rcku przez kilka dni intensywnie z małą ilością snu, dostałem drgawek mięśni, strzelają mi kości i ciało jakby pulsuje. objawy bardzo podobne do niedoboru magnezu. tylko, że dawkuje go w sporych ilosciach. ktos sie spotkal z czyms takim?
  • 1310 / 333 / 12
Niedobory magnesów zdradzają lodówki krnąbrnych sknerusów. Lepiej przyswajalny jest magnez w pluszu.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
własnie robilem te elektrolity plusza, ze ojebalem 2 opakowania w kilka godzin...
  • 1310 / 333 / 12
To może problem tkwi w wyładowaniach elektromagnetycznych na której półkuli zazwyczaj śpisz?
  • 1 / / 0
na lewej
  • 1310 / 333 / 12
Jeżeli masz ku temu możliwość spróbuj zasypiać w pozycji embrionalnej
Spoiler:
Sadzonek2
  • / / 0
Re: Strzelanie mięśni i kości
Nieprzeczytany post autor: Sadzonek2 »
Update: mam wrażenie że to żyły się „przesuwają”, zobaczę rano po nocy co będzie się dziać
  • 1 / / 0
kolejne wiadomości, mięsień mostkowo-obojczykowo-sutkowy (to gówno po lewej stronie szyi) jest nabrzmiały. i to tamtędy zaczyna iść całe pulsy itp.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.