Tytoń ma osobny dział → >LINK<
sypana to lavazza złota ale to już rzadko od święta, zwyczajnie nie ma czasu na takie ceremoniały jak trzeba rano zaliczyć kawusię i fajeczkę przed wyjściem do pracy
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
21 stycznia 2024forum pisze: Z tańszych kaw najbardziej mi smakuje Astra.
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
w ogóle to najlepsza jest kawa z kawiarki, ja jakoś fanem ekspresów nie jestem, raz że dobry ekspres kosztuje ale to nie koniec bo później lubi się zepsuć, koszty serwisowania oraz konieczność częstego czyszczenia żeby tych kosztów unikać, na co komu taki masochizm
no muszę sobie kupić jakąś kawiarkę co się ją da jakoś sensownie odpalić na płycie indukcyjnej, żeby w weekend coś lepszego siorbać niż liofilizowana
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.