Tytoń ma osobny dział → >LINK<
sypana to lavazza złota ale to już rzadko od święta, zwyczajnie nie ma czasu na takie ceremoniały jak trzeba rano zaliczyć kawusię i fajeczkę przed wyjściem do pracy
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
21 stycznia 2024forum pisze: Z tańszych kaw najbardziej mi smakuje Astra.
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
w ogóle to najlepsza jest kawa z kawiarki, ja jakoś fanem ekspresów nie jestem, raz że dobry ekspres kosztuje ale to nie koniec bo później lubi się zepsuć, koszty serwisowania oraz konieczność częstego czyszczenia żeby tych kosztów unikać, na co komu taki masochizm
no muszę sobie kupić jakąś kawiarkę co się ją da jakoś sensownie odpalić na płycie indukcyjnej, żeby w weekend coś lepszego siorbać niż liofilizowana
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.