Ja biorę regularnie modka od sierpnia i jakiegoś wzrostu tolerancji nie dostrzegam. Cały czas jadę 2 x 200mg na dobę lub w szczególnych dniach dorzucam trzecią tabletkę (jak np. pracowałem jako busiarz).
Testowałem też już ten Actimodan i powiem wstępnie, że chyba jest słabszy od Modalertu. Na pewno działa podobnie, ale jakby tak 'spokojniej'. Nie mam pojęcia, od czego może to zależeć. Chyba, że te Modalerty z przemytu są czymś szprycowane xDD (spisek_mode_on).
A jeśli szukać w tym takiej rzeczywiście "ćpuńskiej" euforii to tu jej raczej nie odnajdziecie. Ja bym to opisał jako "super extra humorek", ale o wystrzale w kosmos zapomnijcie.
Nigdy nie mieliśmy chorób skórnych jak coś !!!!
@forum pytania zadajemy publicznie nie na pm
oczywiście inna właściwość histaminy
stany zapalne z dupy wychodzą
Na drugiej mam dziary i jej nie pokaże jest to samo.
Moja dziewczyna ma jeszcze gorsze całe szczęście że skończy się na tylko wizycie u dermatologa.
Eehhhh
Chyba że jedno razowo na jakąś długą trasę samochodem.
A to nie jest uczulenie na modka? Na ulotce masz napisane, żeby w takim wypadku natychmiast przerwać stosowanie. W działaniach niepożądanych są wymienione takie objawy.
Reakcje alergiczną udało mi się za maskować damskim korektorem czy tam jakimś podkładem, żeby się nie rzucać w oczy trochę gejoza ale co zrobić dawki 200mg na 24h
Oboje mamy to samo tak że to napewno modek ;)
U mnie wysypka zniknęła sama po kilku dniach jak zaprzestałem tego brać.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.