Ja biorę regularnie modka od sierpnia i jakiegoś wzrostu tolerancji nie dostrzegam. Cały czas jadę 2 x 200mg na dobę lub w szczególnych dniach dorzucam trzecią tabletkę (jak np. pracowałem jako busiarz).
Testowałem też już ten Actimodan i powiem wstępnie, że chyba jest słabszy od Modalertu. Na pewno działa podobnie, ale jakby tak 'spokojniej'. Nie mam pojęcia, od czego może to zależeć. Chyba, że te Modalerty z przemytu są czymś szprycowane xDD (spisek_mode_on).
A jeśli szukać w tym takiej rzeczywiście "ćpuńskiej" euforii to tu jej raczej nie odnajdziecie. Ja bym to opisał jako "super extra humorek", ale o wystrzale w kosmos zapomnijcie.
Nigdy nie mieliśmy chorób skórnych jak coś !!!!
@forum pytania zadajemy publicznie nie na pm
oczywiście inna właściwość histaminy
stany zapalne z dupy wychodzą
Na drugiej mam dziary i jej nie pokaże jest to samo.
Moja dziewczyna ma jeszcze gorsze całe szczęście że skończy się na tylko wizycie u dermatologa.
Eehhhh
Chyba że jedno razowo na jakąś długą trasę samochodem.
A to nie jest uczulenie na modka? Na ulotce masz napisane, żeby w takim wypadku natychmiast przerwać stosowanie. W działaniach niepożądanych są wymienione takie objawy.
Reakcje alergiczną udało mi się za maskować damskim korektorem czy tam jakimś podkładem, żeby się nie rzucać w oczy trochę gejoza ale co zrobić dawki 200mg na 24h
Oboje mamy to samo tak że to napewno modek ;)
U mnie wysypka zniknęła sama po kilku dniach jak zaprzestałem tego brać.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.