Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1121 / 153 / 0
Ja w tamtym roku brałem towar we Wrocławiu z ulicy (Nadodrze) to nie było aż takiej tragedii, ćwiara po 40 zł po znajomości, ugrzać się dało.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 42 / 6 / 0
26 grudnia 2023Czoug pisze:
24 grudnia 2023Imakandi pisze:
Drodzy użytkownicy, da się cokolwiek ogarnąć (może być też maja czy nawet oxy lub kompot) w Kielcach, Skarżysku-Kamiennej, Opocznie, Tomaszowie, Radomiu czy Koluszkach? Od biedy spytam nawet o Łódź, wiem że kiedyś dało się coś tam powinąć ale obecnie nie mam żadnego kontaktu.
Uprzejmie przypominam o bezwględnym zakazie handlu na forum.
W Radomiu nigdy nie było heroiny - zbyt specyficzne rejony ZDR i w ogóle, troche podobna sytuacja jak w Krakowie - prawilne mordeczki gonią brauniarzy ale kryształy rządzą. Nie znam nikogo kto by odważył sie wychylić z czymś takim…

Za to w Łodzi to trzeba być faktycznie ślepym żeby nie dostrzec wraków w centrum.
U mnie nie było problemu z ogarnięciem dobrego helu (na dalszą odsprzedaż) w Radomiu jak i w Krakowie.
Źródło to lokalne kluby co grają w piłkę.
  • 465 / 47 / 0
Woj świętokrzyskie to chyba w ogóle nie ma o czym mówić bo tu zawsze rządziły stimy w każdym z większych miast tego województwa. O opio to wiedzą pojedyncze osoby ale wątpię żeby z ulicy w tych rejonach cokolwiek ogarnąć . Nie dość że przypał , wyjebka , czas i sporo innych. W tych czasach tylko ciemny bazar ma sens .
  • 13 / 5 / 0
06 listopada 2023Maykell85 pisze:
W Trójmieście a dokładnie w Gdańsku czy Gdyni jest normalnie Brown. Byłem na detoksie z gościem z Gdyni to mówił, że jest bez problemu. W Gdańsku również. Trzeba jednak widać znać odpowiednich ludzi. Jak nie jesteście typowymi ulicznikami lub nie macie takich znajomych to mieszkając całe życie w Warszawie, Wrocławiu czy Trójmieście nie załatwicie hery. Piszę o tych dwóch miastach i aglomeracji trójmiejskiej bo to 3 najbardziej brązowe tereny w Polsce.

Tak samo z kompotem. Ktoś powie, że nie ma. A ja znam ludzi w temacie i mam dostęp na Śląsku do bardzo dobrego kompotu a obecnie nawet w świętokrzyskiem bo się zadaję z (nie)odpowiednimi osobami. Zresztą złoty trójkąt pól makowych to był kiedyś Kraków-Kielce-Sandomierz.
Może jakiś meet? Bo oprócz heleny w którą jestem wjebana to marze by spróbować kompot i jestem ze Śląska. Pewnie na programie bym znalazła ludzi ale ja tam wpadam tylko raz w tyg odebrać metadon u nie nawiązuje kontaktów z nikim
  • 1121 / 153 / 0
@MASHA Jeżeli to Chorzów to wystarczy trochę "popytać" i załatwisz, to nie piwo że kupisz w sklepie, tylko trzeba się trochę postarać.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 13 / 5 / 0
@WRB
Tak Chorzów ;) wiem jestem też dość nie śmiała do obcych dlatego pytam tu mimo też obcych ;) ale może popytam jakiś starych grzejników jak spotkam bo przeważnie w godzinach i dniach których jestem to pusto albo 2 osoby na krzyż
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2024 przez MASHA, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 11 / 8 / 0
17 stycznia 2024WRB pisze:
@MASHA Jeżeli to Chorzów to wystarczy trochę "popytać" i załatwisz, to nie piwo że kupisz w sklepie, tylko trzeba się trochę postarać.
Ja też mam z nieśmiałością i... ogarnięciem problem a nie chcę komuś problemu robić prosząc by ktoś coś dla mnie ogarnął... :)
-It always seems impossible until it's done.
  • 12 / 5 / 0
Moze mi ktos (kto wie) wytlumaczyc jak to jest ze kazda stolica europejska ma dobry braz a ten polski przetasowany gownolit tyle razy. Przez ponad 20lat przetestowalem rozne sorty i zadko z dobrych zrodel bo po tyg ciagu przewaznie sie ogarniam i kasuje numery, pale mosty. Ogarniecie to fajna adrenalina sama w sobie jak nie musisz. Ale z 10wycieczek do stolicy ost 10lat uswiafomilo mi ze Polska daje sie ruchac najgorzej w tym biznesie a jestesmy prawie u wrot europy gdzie to leci/plynie dalej z afganistanu hen hen. No to co w praskich bramach jest to jest zenada. I fakt walilem na brzeska przewaznie a teraz jak chwilowo w kraju to niedaleko na i.......... ale same shit. To ile jeszcze to ma km droga morska do Oslo gdzie nie potrzebujesz znajomosci a na jednej z glowniejszych ulic 5min od dworca centr masz tego pod dostatkiem jasna nakrapiana kosc. Nikt sie nie czai bo polizej z tym nie walczy. I zawsze jest dobre. Drogo ale ostatecznie wychodzi taniej. A tu wbijasz w brame i traktuja cie jak scierwo i daja trutke na szczury czy chuj wie co bo browna to tam ledwo czuc. Dzis jade do stolicy ostatni raz. Fuck this shit. Ps crack dobry. Bylem w szoku.
  • 3197 / 384 / 0
Raz. Na zachodzie rozprowadzaniem heroiny zajmują się duże i dobrze zorganizowane gangi imigrantów, u nas po upadku gangusów z Pruszkowa i tym podobnych w połowie lat 2000nych zostały same płotki.
Dwa. Rynek zbytu u nas jest za mały w porówaniu do dużych stolic europejskich. Dla porównania szacowana liczba opiatowców : UK 300tys, DE 150tys, Polska 20-30tys.
  • 553 / 117 / 0
Chociaż znam osobę, która próbując temat z Berlina i ten z W-wa twierdzi, że ten z naszej stolicy jest o wiele lepszy...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.