HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 77 / 4 / 0
Chyba Saltypot i healththerapy zakończyli działalność, bo nie odpisują na maile od 3 dni, a z Czech boję się zamawiać. Chyba, że się mylę i ktoś mnie naprostuje? Zamawiał ktoś ostatnio?
KOCHAM KOCHAĆ BEZWARUNKOWO! A co Ty o tym sądzisz?
  • 287 / 26 / 0
[edytowane]

Był tutaj post który usunąłem ze względu na daty które coś pojebałem :(

Napiszę tylko że ktoś z pewnej grupy discordowej narzekał na czas wysyłki z saltypot. Było to w grudniu, a sam nie zamawiałem stamtąd nic od ponad roku więc nie wiem jak to teraz wygląda. Z tego co się orientuję to oni są powiązani z producentem olejków cbd hempmont więc w teorii powinna być to solidna firma. Myślę że warto poczekać parę dni żeby zobaczyć czy zdążą coś jeszcze odpisać.

Z czech zamawiałem kurierem carty do paczkopunktu i dotarły bez problemu ale śmierdzącego suszu raczej nie odważyłbym się zamówić. Najlepiej takie rzeczy jest jednak zamawiać z kraju.
jestem obłąkany
  • 32 / 14 / 0
@Paskuda Lesna w poniedziałek zamawiałem 4 olejki hhc z czech, wczoraj doszły elegancko do mnie kurierem za pobraniem, zero problemu plus paczka zamówiona na nie swój adres, telefon jakiś losowy, imię, nazwisko zmyślone a e-mail jednorazowy do zamówienia więc mam zero przypału w razie wycieku bazy kientów tego sklepu, a jak się naprawdę boisz to zamawiaj ze wszystkimi wyżej wymienionymi środkami ostrożności przez tor browser postawiony na whonixie i elo
  • 34 / 6 / 0
Jakie są przyczyny powiększonych źrenic po paleniu HHC?
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 15 / 0
I jak tam wygląda to teraz w Saltypot ? dochodzi paczka ? bo nie wiem czy zamawiać
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 70 / 11 / 0
Re: HHC
Nieprzeczytany post autor: lossu »
@animalplanet dobre pytanie, ogólnie THC nie powinno ruszać źrenić a tym bardziej "HHC".
Podbijam pytanie, ktoś coś wie?
  • 194 / 6 / 0
Zamów, wszystko oki
  • 52 / 12 / 0
jest sens wogulę testować hhc czy hhc-O/P skoro jest tak samo nielegalne jak thc i do tego mniej przebadany wpływ na ludzki organizm więc tak naprawdę nie wiadomo czy szkodliwość tego jest tak niska jak zwykłego zioła czy może bliżej temu do syntetycznych kanna no chyba ze działanie jest pod pewnym względem lepsze albo chociaż trochę inne/ciekawsze niz thc.
  • 32 / 14 / 0
@KwasowyMiszcz liquidy hhc wychodzą bardzo tanio w porównaniu do nielegalnego bucha plus można to sobie zamówić wygodnie na paczkomat
  • 194 / 6 / 0
23 stycznia 2024KwasowyMiszcz pisze:
jest sens wogulę testować hhc czy hhc-O/P skoro jest tak samo nielegalne jak thc i do tego mniej przebadany wpływ na ludzki organizm więc tak naprawdę nie wiadomo czy szkodliwość tego jest tak niska jak zwykłego zioła czy może bliżej temu do syntetycznych kanna no chyba ze działanie jest pod pewnym względem lepsze albo chociaż trochę inne/ciekawsze niz thc.
Zależy jak leży, to środki półsyntetyczne, ale jednak bezpośrednio pochodzące od naturalnych związków, więc jeśli masz zakodowane że nie stestujesz bo nie i chuj bo nie jest to 100 % natura to nic i nikt tego nie zmieni. Wyrabianie tego przypomina w sumie dopki -uwodornienie cbd otrzymanego z siejek i następnie pryskanie proszkiem wyjałowionego suszu xD też działanie jest pół na poł - ma coś z zioła, ma coś letko z dopów (pod względem zamuły. trzyma też ona dłużej niż zioło), ale moim zdaniem jest bezpieczne, pod warunkiem że nie robi się grama codziennie i jest to od czasu do czasu (np. raz w tyg lub rzadziej). A to czy jest lepsze to też kwestia dyskusujna - moim zdaniem inne, ale jednak gorsze. Chyba że jesteś fanem 100% indyka, spania, żarcia i nie masz żadnych obowiązków - wtedy jest oki. Pamiętaj że głębia mysli jest znacznie mniejsza jak przy thc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).