Był tutaj post który usunąłem ze względu na daty które coś pojebałem :(
Napiszę tylko że ktoś z pewnej grupy discordowej narzekał na czas wysyłki z saltypot. Było to w grudniu, a sam nie zamawiałem stamtąd nic od ponad roku więc nie wiem jak to teraz wygląda. Z tego co się orientuję to oni są powiązani z producentem olejków cbd hempmont więc w teorii powinna być to solidna firma. Myślę że warto poczekać parę dni żeby zobaczyć czy zdążą coś jeszcze odpisać.
Z czech zamawiałem kurierem carty do paczkopunktu i dotarły bez problemu ale śmierdzącego suszu raczej nie odważyłbym się zamówić. Najlepiej takie rzeczy jest jednak zamawiać z kraju.
Podbijam pytanie, ktoś coś wie?
23 stycznia 2024KwasowyMiszcz pisze: jest sens wogulę testować hhc czy hhc-O/P skoro jest tak samo nielegalne jak thc i do tego mniej przebadany wpływ na ludzki organizm więc tak naprawdę nie wiadomo czy szkodliwość tego jest tak niska jak zwykłego zioła czy może bliżej temu do syntetycznych kanna no chyba ze działanie jest pod pewnym względem lepsze albo chociaż trochę inne/ciekawsze niz thc.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).