4-aco-dmt nie jadłem, więc nie porównam. Jeśli jadłeś grzyby, to 4-ho-met było dla mnie trochę bardziej szamańsko-dzikie + "pierwotne instynkty" w porównaniu do grzybów :-). Mistyczne niekoniecznie, ale też nie nastawiałem się na takie przeżycia.
Czas standard - z 5 godzin...
4-AcO-DMT probowalem w ilosci 25mg. Trwalo nieco krocej niz 4-HO-MET, bardzo szybko sie zaladowalo, bylo kolorowo i wesolo. Tak dziecinnie i beztrokso. Dzialanie jak dla mnie typowo grzybowe.
Twoich obaw niestety nie rozwieje jezeli chodzi o serce i o uklad krwionosny, a dokladniej problemy z nimi. Nie wystapily u mnie te objawy, rowniez smiem watpic coby 4-AcO-DMT powodowalo takowe.
Dżem
Psychodeliczność i mistycyzm bardziej niż od substancji zależą od osobowości, doświadczeń, stanu umysłu i nastawienia użytkownika, a także od miejsca, warunków i przebiegu tripu.
newbe swego czasu napisał świetny i bardzo bogaty TR z podróży po 4-ho-met. to co napisał sugeruje ,że ten psychedelik dorównuje mocą psylocybinie czy lsd - jednak to bardziej taka podróż do "wnętrza" -ogromnie mnie kusi ta substancja i nastawiam się na niesłychane bogactwo przeżyć - czy się nie zawiode?
@feydewey & triper
Czy mozecie liczyć na bogactwo przeżyć? Jak jolakola napisał... s&s, doświadczenie, koniecznie ciemność :) Na pierwszy raz nie ładujcie żadnej ruty stepowej, zapoznajcie się z samą tryptaminą i ostrożnie dobierzcie dawkę...
20mg< do naprawdę ostra jazda.
4-AcO-DMT probowalem w ilosci 25mg. Trwalo nieco krocej niz 4-HO-MET, bardzo szybko sie zaladowalo, bylo kolorowo i wesolo. Tak dziecinnie i beztrokso. Dzialanie jak dla mnie typowo grzybowe.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.