Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
No jeśli ma opcje na klony 0.5 ( one w sumie po to istnieją żeby móc ciąć o mikrodawki ) To o wiele lepiej będzie ciąć o te 0.25 albo wgl 1/4 z 0.5 np co 3 dni ale pytanie czy ma opcje . Ogolnie tak masz rację Rs3mati. Źle to wszystko ustawił za duże skoki o ten 1mg . Ja moge rozpiskę zrobić ale to nie w tym momencie bo niedysponowany jestem xd Za pare H jak sie przespie wam napisze rozpiskę miesięczną jakbym ja z tego wyszedł. tak żeby wyjsć suchą stopa. Na bani nie chce tego robic bo jeszcze dawki popierdole ii tylko zaszkodze
  • 44 / 3 / 0
czy u was stres osłabia działanie benzo? zazwyczaj 2mg alpry wywołują u mnie dosyć intensywną sedacje a ostatnio po mocno stresującej sytuacji wziąłem 2,5mg alpry jakieś 2,3 drinki i jeszcze dorzuciłem 2mg klona i nie porobiło mnie to jakoś bardzo, ale było przyjemnie
  • 309 / 38 / 0
Tolerancj? Alpra na ciebie może też słabiej działa.
  • 10 / / 0
Siema, mam 1g alpry 30 tabsow, biore na doraźne problemy.
Jednak moje pytanie jest dotyczące nauki, przez półtora miesiąca będę musiał spiąć dupe w tym temacie.
Jak bardzo to konfliktuje z braniem benzo?
  • 309 / 38 / 0
Benzo trochę jebie pamięć, ale to raczej przy parunastu dniach pod rząd albo jedzeniu większych dawek często jeżeli bierzesz tylko doraźnie to bierz tylko jak musisz i będzie ok żeby też czy zażywasz inne subs.
  • 102 / 31 / 0
Od 15 grudnia do 04 stycznia jechałem codziennie na xanax sr 1 mg w weekendy na 2-3 mg, ostatnie 2 dni zapodałem po 0.5 mg - tableta na pół. Trochę dłużej niż chcialem, no ale tak to wyszło :)
Leci drugi dzień bez, myślałem, że będzie gorzej, chociaż zderzenie z rzeczywistością lekko bolesne. Generalnie nie polecam, bardzo miła rzecz, ale już po zaledwie tych 2,5 tygodnia zauważyłem braki w pamięci, zapominanie słów i potrzebę zwiększenia dawki.
  • 425 / 50 / 0
@dobryjakchleb tzw "set&setting" robi konkretną robotę i to chyba przy każdej używce, alpra nie działa wtedy słabiej czy mocniej tylko inaczej, jak chcesz to ćpać to zadbaj o nastawienie psychiczne, okoliczności i otoczenie
@Gearz dopóki nie pójdziesz w cug (co z taką ilością jest raczej niemożliwe), nie będziesz brał tego do nauki czy przed testem tylko czasami doraźnie to nic się nie powinno złego stać
@Bingb0ng bo to są leki doraźne, w żadnym wypadku nie powinno się iść na nich w ciąg, jeśli podoba ci się działanie a chcesz brać to na co dzień to chyba najszybciej pregabalina ci podejdzie. A co do samych leków to są wspaniałe dopóki się oczywiście nie pójdzie na nich w ciąg bo to już bywa straszne i tak się składa że coś o tym wiem xd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 31 / 0
@Rs3mati
tak, nie należy na pewno iść w takie długie ciągi, do niczego dobrego to nie doprowadzi, a wjebać się można strasznie. pregabalinę znam i lubię, niestety całkowicie odcina u mnie możliwość osiągnięcia orgazmu. z uwagi na to wolę gabapentin, który działanie ma podobne a nie odcina tak fujarki. Z tymi środkami również nie należy przesadzać, bo dosyć łatwo można się ostro wjebać.
  • 2394 / 653 / 0
06 stycznia 2024Bingb0ng pisze:
Od 15 grudnia do 04 stycznia jechałem codziennie na xanax sr 1 mg w weekendy na 2-3 mg, ostatnie 2 dni zapodałem po 0.5 mg - tableta na pół. Trochę dłużej niż chcialem, no ale tak to wyszło :)
Leci drugi dzień bez, myślałem, że będzie gorzej, chociaż zderzenie z rzeczywistością lekko bolesne. Generalnie nie polecam, bardzo miła rzecz, ale już po zaledwie tych 2,5 tygodnia zauważyłem braki w pamięci, zapominanie słów i potrzebę zwiększenia dawki.
2.5 tygodnia to bardzo krótko ale sam widzisz że jest różnica "z alpra i bez niej" ... Nie życzę Ci tego żebyś zobaczył co się dzieje jak sobie nagle postanowisz zrobić przerwę ( bądź wymusi to na Tb życie ) po paru latach.... Wszystkie skręty opiatowe albo jakieś odstawki pregabaliny czy innego gówna się chowają przy tym co się wtedy dzieje. Nie bez przyczyny benzo są jednym z nielicznych narkotyków w przypadku których nagłe przerwanie długiego ciągu może prowadzić do śmierci...

EDIT:

( kurva zabrzmiałem jak jakiś stary dziad który straszy przy ognisku xD XD haha - nie intencjonalnie )
  • 459 / 44 / 0
Taki protip dla smakoszy alpry w szczególności jeśli Wam recepty nie dadzą czy cokolwiek lub nie macie . Po przetestowaniu już wielu benzo uważam że pyrazolam jest naprawdę bardzo blisko alpry, dłużej działa, super silnie przeciwlękowe, nie usypia. Najlepsze RC benzo o profilu bardzo alprazolamu. Funkcjonujesz myślisz a w środku mega spokój i nawet nutka euforii. Wialdomo to RC więc ryzyko zawsze jest większe ale różne są sytuacje.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.