Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
re
Nieprzeczytany post autor: fungimental »
Grzesztof pisze:
Co możecie powiedzieć o łączeniu tabsów z fetą na imprezy ? Dobry to pomysł, czy nie ?
ja osobiście nie polecam, ale to zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć, np. ja osobiscie wole o wiele bardziej kółka i jesli mieszam z feta to zawsze to osłabia specyficzny efek kół, siegam po nią dopiero jak juz kola przestają kopac i wiem ze dojadanie i tak juz nic nie da... ale znam ludzi ktorych nawet jedno dobre kolo potrafi tak kopać ze mają 'za mocno' a tego nie lubią i wolą mieszać z fetą bo efekt jest bardziej wypośrodkowany....
Uwaga! Użytkownik fungimental nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Grzesztof »
fungimental pisze:
Grzesztof pisze:
Co możecie powiedzieć o łączeniu tabsów z fetą na imprezy ? Dobry to pomysł, czy nie ?
ja osobiście nie polecam, ale to zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć, np. ja osobiscie wole o wiele bardziej kółka i jesli mieszam z feta to zawsze to osłabia specyficzny efek kół, siegam po nią dopiero jak juz kola przestają kopac i wiem ze dojadanie i tak juz nic nie da... ale znam ludzi ktorych nawet jedno dobre kolo potrafi tak kopać ze mają 'za mocno' a tego nie lubią i wolą mieszać z fetą bo efekt jest bardziej wypośrodkowany....
No właśnie ja mam pewien problem, zacytuję swój inny post:

"Brałem tabsy parę razy w życiu. Nie mam z nimi wielu doświadczeń. Były to wisienki oraz białe, niebieskie i żółte krzyże. Nie działały na mnie jednak one tak zajebiście jakimi je wszyscy piszą. W ilościach po 2 ( 1 + 1 po 20 minutach ) nie miałem prawie żadnej vixy ale pamięć mi prawie całkowicie wysiadała na dobre parę godzin. W ilościach 5, 6 z pamięcią wszystko git i czułem już vixę. Po 6 żółtych krzyżach było ostro. ;-P Ale czy to trzeba aż tyle ? Czy to ze mną coś nie tak ? Czy po prostu dostawałem zawsze jakiś szajs ? Czy trzeba je łączyć z fetą ? Dzięki za odp. Pzdr."
Jestem BOGIEM,
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
  • 1680 / 270 / 0
MDMA nie powinno łączyć się z amfetaminą. Tzn nie jest może to jakoś strasznie szkodliwy mix, ale efekty są 'po środku', a przecież działanie MDMA jest o wiele razy lepsze, więc niepotrzebnie je spłycać fetą.
Największy przegryw na forum
  • 126 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: psychedrine »
jaka jest handlowa nazwa metamfetaminy w postaci roztworu?
  • 144 / 8 / 0
"metedrine hydrochloride 5% isotonic solution" ... tak pisalo na mojej :P ampuleczka z '77
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Sweet Bulldog pisze:
Załóżmy, że dostaje do ręki grudę amfetaminy wielkości pięści. Czy w takim towarze będę mógł natknąć się na świetlówkę i inne badziewie? Towar jest pewny, ale w dzisiejszych czasach każdy każdego przekręca, więc chciałbym wiedzieć!
Świetlówki daje sie do fety aby rozorały śluzówkę w nosie i aby szybciej wchodziła. Więc możesz se walnać małego jak ci poleci jucha z nosa to raczej ze szkłem. Inne badziewia? W mniejszej lub w większej ilości tak. Jak feta prosto od producenta to może być tylko troche zanieczyszczona (ale to zreguły przez złą ekstrakcje)
Peace
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 1680 / 270 / 0
Wrzuć tą grudkę do acetonu cz. lub cz.d.a., wszystkie zanieczyszczenia rozpuszczalne w acetonie (a aceton rozpuszcza wiele substancji) znikną z towaru, zstanie feta z domniemanymi domieszkami nierozpuszczalnymi w RO jakim jest aceton. Sama feta się też nie rozpuści, wystarczy ją odsączyć i mamy towar bez jakiejś tam mniejszej lub większej ilości domieszek.
Największy przegryw na forum
  • 144 / 8 / 0
pozniej mozemy ja rozpuscic w wodzie, nierozpuszczalne zanieczyszczenia wywalic (np. szklo-ale tego nikt normalny nie dodaje :D ) a roztwor wypic, dziala tak samo dobrze jak wciagana przez nos ! sam sie dziwilem, ale tak jest
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 8 / 0
a picie czy wcieranie w dziasla niszczy zeby
  • 144 / 8 / 0
no tak, popic czysta woda i zebow praktycznie nie rusza, ale do osteoporozy kosci i ta sie przyczynia (w malym stopniu, ale zawsze)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.