Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Grzesztof pisze: Co możecie powiedzieć o łączeniu tabsów z fetą na imprezy ? Dobry to pomysł, czy nie ?
fungimental pisze:ja osobiście nie polecam, ale to zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć, np. ja osobiscie wole o wiele bardziej kółka i jesli mieszam z feta to zawsze to osłabia specyficzny efek kół, siegam po nią dopiero jak juz kola przestają kopac i wiem ze dojadanie i tak juz nic nie da... ale znam ludzi ktorych nawet jedno dobre kolo potrafi tak kopać ze mają 'za mocno' a tego nie lubią i wolą mieszać z fetą bo efekt jest bardziej wypośrodkowany....Grzesztof pisze: Co możecie powiedzieć o łączeniu tabsów z fetą na imprezy ? Dobry to pomysł, czy nie ?
"Brałem tabsy parę razy w życiu. Nie mam z nimi wielu doświadczeń. Były to wisienki oraz białe, niebieskie i żółte krzyże. Nie działały na mnie jednak one tak zajebiście jakimi je wszyscy piszą. W ilościach po 2 ( 1 + 1 po 20 minutach ) nie miałem prawie żadnej vixy ale pamięć mi prawie całkowicie wysiadała na dobre parę godzin. W ilościach 5, 6 z pamięcią wszystko git i czułem już vixę. Po 6 żółtych krzyżach było ostro. ;-P Ale czy to trzeba aż tyle ? Czy to ze mną coś nie tak ? Czy po prostu dostawałem zawsze jakiś szajs ? Czy trzeba je łączyć z fetą ? Dzięki za odp. Pzdr."
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Sweet Bulldog pisze: Załóżmy, że dostaje do ręki grudę amfetaminy wielkości pięści. Czy w takim towarze będę mógł natknąć się na świetlówkę i inne badziewie? Towar jest pewny, ale w dzisiejszych czasach każdy każdego przekręca, więc chciałbym wiedzieć!
Peace
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.