Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 194 / 28 / 0
23 grudnia 2023kontoprezes pisze:
Może być też coś innego, a cena do 150 jak dobry sprzęt.
zadne ursy a tym bardziej smoki, kup sobie oxve slim/xlim i bedzie git
dawka czyni truciznę
  • 1329 / 337 / 12
Ja znowu lecę na 10mg ale to bardziej ze względów ekonomicznych. Staram sie unikać tych jednorazowych bo strasznie rozpierdalają środowisko naturalne. O szkodliwych skutkach wdychania podgrzanego glikolu czy gliceryny nie chce mi się szukać info ale są na to dowody naukowe, chociaż i tak plusem jest, że nie jebie tak z mordy popielniczką.

Widziałem, ze w żabkach powoli wchodzi na to moda ale cena przekraczająca paczkę zwykłych papierosów skutecznie odstrasza. Tego balasa kupiłem kiedys w Home Bargains za £1.50:
IMG_3175.jpeg
Zawartość zniechęca równie dobrze co antyreklamy na fajkach ale wydaje mi sie, ze te odznaczenia-straszaki powinny być bardziej srogie a szlugi zdecydowanie droższe i brzydsze; ujednolicone opakowanie jak w Australii i UK:
IMG_3224.jpeg
Regulacje dotyczące liquidów i elektryków też powinny być bardziej rygorystyczne. Odnoszę często wrażenie, że wielomilionowe koncerny tytoniowe z obcym kapitałem tworzą sobie nową generacje młodych nikotynistów wciskając im te gówna w ładnych opakowaniach o oczojebnych kolorach w smaku spermy jednorożca czy innej truskawkowej waty cukrowej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 68 / 6 / 0
Mam do was pytanie, czy gdy palicie e-papierosa to macie często czkawke? czym to może być spowodowane? kodeina może mieć na to wpływ?
  • 35 / 16 / 0
Mnie ciekawi jaki wpływ ma palenie e fajki na zęby, bo ostatnio coś mnie bolą przy jedzeniu słodkiego. W sumie zaczęły przy wejściu na antydepresanty, ale to raczej nie ma wpływu na zęby, tak czy owak niedługo idę do dentysty na odkamienianie i zobaczymy jak to będzie.
Uwaga! Użytkownik chlopaczekzewsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 7 / 0
Wybrałem Vaporesso Xros 3 i jestem bardzo zadowolony.
Bateria może i by wytrzymała te 2 dni co niektórzy twierdzą ale dużo się jara to i trzeba dwa razy dziennie ładować hehe.

Dałem 160 ale lepiej dać te 60 czy nawet 80 więcej i mieć dobry sprzęt niż później się martwić.
No i Cartridge dobry do mentoli czy mięty bo w niektórych wyraźnie odradzają gdyż grozi uszkodzenie.

Szczerze polecam jak ktoś chce coś co spokojnie wejdzie do kieszeni :)
  • 586 / 81 / 0
Generalnie ja korzystam teraz z poda, Smok Nord czy jakos tak bo chce rzucic te jebane fajki bo doszedlem do poltora paczki dziennie. I sie w sumie sprawdza, wypalam moze 6 fajek dziennie teraz a pare buchow z ekiepa mi wystarcza.
Jestem dość trudny.
  • 194 / 28 / 0
29 grudnia 2023randomname pisze:
Mam do was pytanie, czy gdy palicie e-papierosa to macie często czkawke? czym to może być spowodowane? kodeina może mieć na to wpływ?
jak sie brało bucha z rana a moc była sroga zalana to czkawka wchodzila automatycznie, wystarczy troche przepalic tego samego liquidu i czkawka nie bedzie sie pojawiac
dawka czyni truciznę
  • 68 / 6 / 0
opalonyben, ale ja nie mam czkawki z rana a dosłownie w losowych momentach gdy zapale
  • 6 / / 0
Tak, kodeina na 100% może mieć wpływ na czkawkę (to znaczy w moim doświadczeniu przynajmniej). Przy samym e-papierosie też mi się robiła czkawka, zwłaszcza jak za gówniaka przesadziłem z chmurzeniem. Więc jak walisz kode i wapujesz to myślę, że może się pojawiać irytująca czkawka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.