Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 10 / 3 / 0
Siemanko. Mam takie pytanie odnośnie drogi załadunku Hexenu. (Innych bieda ketonów również to dotyczy)
Czasem zdarzy się ,że noski stają się niedrożne a zatoki zatkane tak ,że już nawet psiukacze średnio pomagają.
Na ale skoro są zawodnicy co walą beta ketony po kablach , to zastanawiam się nad tym jak by to zadziałało jakby taki Hexen spalić. ..
Nie chodzi mi o używanie waporyzatora, tylko spalenie/roztopienie tego pyłu ...
Na łyżce podgrzać i połknąć czy wciągnąć opary ?
Czy lepiej dorzucić trochę do blanta ?
I jaki stopień szkodliwości takich sposobów ?
Jakiś shield dla płuc ?
O ile mniejsze dawki w porównaniu ze sniffem ?
I czy to w ogóle ma sens ?
Kto napisał Programistę ?
  • 31 / / 0
Osobiśće w biedaketony sie nie bawie ale na palenie tego płuc szkoda. Kiedyś dwóch moich znajomych wymieszało kryształy z tytoniem i walili to z lufy. Całkiem nieźle ich powykręcało, efekty inne niż przy snifie. Jeśli chcesz to spróbuj ale nie za często bo ci płuca przekręci. Najlepiej na zdrowie wychodzi bąbka. Trzeba troche więcej nasypać ale efekty moim skomnym zdaniem lepsze.
Jeśli masz zamiar palić to napisz jak było.
Pozdrawiam.
  • 10 / 3 / 0
Dzięki za odpowiedź. Zdecydowałem, że nie będę tego shitu palić, szkoda płuc.
Kto napisał Programistę ?
  • 7 / 1 / 0
Ja osobiście wolę sniff w nos
  • 3 / / 0
Cześć!
czy warto spróbować zrobić z hexenu liquid do Vape-a?
  • 4 / / 0
Czy wydaje się, że warto byłoby podjąć wysiłek wyprodukowania płynu do wapowania z hexenu? wordle today
  • 3 / / 0
Dziękujemy za Twoją odpowiedź. Ze względu na moje płuca zdecydowałem się zrezygnować z tych śmieci.
  • 1 / / 0
Dziękuję za Twoją odpowiedź. Postanowiłem nie palić tego, ponieważ jest to szkodliwe dla moich płuc. heardle 80s
  • 42 / 6 / 0
@NellyAurora dla śluzówek jest to również szkodliwe. Jak już to kup żelatynowe kapsułki, skrusz na pył i to łykaj.
  • 2394 / 653 / 0
Hex-en jest dalej legalny w PL ?? szczerze w to wątpie ale nie zaszkodzi zapytać ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.