Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Arturo93 »
Gdzie na bawarii można spotkać kogoś?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Corav »
Witam, ponoć w Berlinie powstały 3 punkty sprawdzające dragi za free. W jednym miejscu jest luźno napisane "żeby berlinczycy czuli się bezpieczniej uzywajac" czy coś podobnego. Wiadomo czy polak może sobie do nich podbić i coś zbadać?

Ktoś był?

Działają na za zasadzie bez umawiania, kto 1 ten lepszy jak cos
  • 1 / / 0
nürnberg
Nieprzeczytany post autor: koszula89 »
witam jestem tutaj nowy na forum. w jakich cenach chodzi w tym mieście kryształ koks i MDMA

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
  • 3 / / 0
Siema orientujecie się jak wygląda sprawa z telegramami lub ogólnie zakupem online jak macie jakieś sprawdzone metody chętnie bym poczytał bo mieszkam tu trochę dokładnie na Bawarii i tu zioło z ulicy większość jest chujowej jakości a chciał bym coś lepszego kupić i też jakiś koksik by się przydał
  • 2 / / 0
Jak dostać w Berlinie heroinę w dobrej cenie?
Raz brałam z Görlitzer Park, bo tam nie ma problemu ze znalezieniem, ale wydaje mi się, że cena 100 euro za gram jest trochę wygórowana.
  • 553 / 117 / 0
Nieprzeczytany post autor: jak89 »
05 października 2023xochx pisze:
Będą jakieś problemy z przejazdem przez granice pociągiem ze speedem? Jakieś psy kręcące się po pociągu albo coś
Kontrole na polsko- niemieckiej granicy wzmożone, lecz Panowie głównie sprawdzają dokumenty.
Polecam zachować spokój, gdyż nawet przy kontroli dowodu każdy objaw zdenerwowania może być przyczyną ... (Wiadomo?)
  • 553 / 117 / 0
Nieprzeczytany post autor: jak89 »
Ktoś z użytkowników stacjonuje w Lipsku i ma ochotę na kilka buszków?
  • 231 / 42 / 0
17 listopada 2023jak89 pisze:
Ktoś z użytkowników stacjonuje w Lipsku i ma ochotę na kilka buszków?

Do Lipska mam taką dobrą godzinkę. Można się w jakiś week zgadać. ;)

A co do kontroli, to taki trochę "straszak". Faktycznie miałam może 1 kontrolę, zerknięcie na dokumenty i to wszystko.
Mając meldunek nawet starczy im podać PESEL. Głównie patrolują busy, szczególnie na ukraińskich blachach.
Najlepsze przejscie graniczne jest w Görlitz (od strony Zgorzelca), przez miasto.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Witam wszystkich jest niedziela a nie mam jak tego wyjątkowo długiego popołudnia przyjemnie spędzić, jest ktoś może w okolicy Markdorfu? Śnieg stopniał z zieleni natury pasuje skorzystać pooddychać, porozkminiać ale sam to nie mam tu za czym się rozglądać, w pobliżu znam tylko ścieżkę na skróty do cpn, jak ktoś ma trochę czasu się możemy spotkać, mam jakieś piwko to można się zgadać hehe ;)
Uwaga! Użytkownik filip849 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 4 / 0
08 listopada 2023noelia pisze:
Jak dostać w Berlinie heroinę w dobrej cenie?
Raz brałam z Görlitzer Park, bo tam nie ma problemu ze znalezieniem, ale wydaje mi się, że cena 100 euro za gram jest trochę wygórowana.
A jakiej to jest jakości? Chce spróbować herci ale nie mam dostępu. Forsa mnie nie obchodzi ale przecież tak o nie podejde do kogoś "siema, gdzie kupie hercie dobrej jakości?".

Jest dostępna na Taxówkach? Jaką ma emotkę?

Najlepiej by spalić czy wciągnąć bo chyba też można bo igły sam w siebie nie wbije, zesram się prędzej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.