Pamiętam to zbieranie petów - gwizdków po jointach z chuj wie czym i myśli w głowie, że to życie to pierdolony koszmar.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wynika to z budowy mózgu, który kształtuje się od wczesnego dzieciństwa, a szczególnie intensywnie od 1 do 3 roku życia. To wtedy pod wpływem środowiska w którym dorastamy kształtują się wszystkie obwody w mózgu. Jeżeli noworodek nie ma zapewnionej dostatecznej miłości od matki jego system opioidowy będzie gorzej rozwinięty od tego, który ja dostał, a co za tym idzie taka osoba będzie miała skłonność do brania opiatów. Jeżeli dziecko będzie narażone na sytuacje stresowe, ciagle zagrożenia system gaba nie rozwinie się w pełni, a co za tym idzie będziemy podatni na uzależnienie od etanolu. Jeżeli jako dziecko nie eksprolowalismy swojej przestrzeni, nie zdobywaliśmy tak zwanego terytorium, a także byliśmy nadmiernie tłamszeni przez swoich rodziców i karani będziemy mieli większa skłonność do uzależnienia od stymulantów
Mega wartość dodana i pokazująca, że każdy podatny jest na inną substancję. Pod tym, co napisałeś oczywiście, bezwzględnie podpisuje się obiema nogami i rękoma! Jasno pokazuje, jak rozwój we wczesnych latach ma ogromne znaczenie (to jak rodzice nas wychowują, ukierunkowują, oraz dbają).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
jak guzik w komputerze on/off
bez tego nie pogadisz
Imo dopiero po pierwszych delegalach coś sie odpierdolilo i dopki z dnia na dzień powstawały coraz chujowszej jakości i bardziej ryjące analogi analogów. Ostatnie maczany na syntetykach to juz były hardcore nawet mix cziquity z fentem. W chuj osób sie od tego przekręciło.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ja nigdy synt kanna nie jarałem i nie zamierzam, nawet trawy jakoś specjalnie nie lubię, może dobry hasz z maroka bym przyjarał w ramach wyjatku
a no i pamiętam gdy latały maczany na fencie w 2016-17 , kurwa powiew USA i klimatu zachodniej virginii
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.