Zwrocie uwage na usztywnienie lufki w korku, musi byc ultra sztywno, jesli jest luzno zrobcie uszczelnienie z kawalka papieru, ewentualnie z folii z naszej butelki, sprawdzcie tez czy wasz hasz odpowiednio sie lepi i nie wpadnie do srodka butli/buzi. Zalaczam zdjecia zeby latwo bylo to zrozumiec.
Potem przygotowałem słomkę zapalniczkę i miskę
Podpalasz glinę zakrywasz miska i zostawiam malutki otwór żeby wsadzić słomkę i wciągasz
Prosty sposób ale wiem że się trochę materiału marnuj
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Generalnie to pierdole plastik i spożywam w najbardziej prymitywny sposób tj. klepie kulkę i robię z niej fireball (czyt. grzeje żarową dopóki nie zacznie się tlić) po czym bezpośrednio inhaluje dym. Trzeba tylko uważać najebanym żeby nie poparzyć ryjca.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.