Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
co teraz. A Pradze lata? Wygląda jak fusy, zupełnie ciemny brąz. Trochę się boję w instalację...
06 lutego 2022ajanvaraus pisze:Swoją drogą @MASHA to ten sam co niespodziewanie zniknął?20 czerwca 2021MASHA pisze: Jeśli to ten sam vendor od którego ja biorę z Darka z forum PL to (...)
Niedożywienie i zaniedbanie prowadzą do zwiększonego ryzyka zachorowania i cięższego przebiegu chorób infekcyjnych;
Czy to niedożywienie wynika z braku odczucia głodu na fazie, jak przy np. amfetaminie, czy chodzi o późniejsze stany ,gdzie heroinista woli wydać na heroinę niż na jedzenie?
I jedno i drugie.
Błędne koło w zasadzie.
Fuzja - D5
Dobra, już wiem.
Nie dziękuję.
To jest zajebiste, że towar na folii zastyga w taki sposób, że w zasadzie można zrobić z nim wszystko, np. zgiąć folię i schować do kieszeni.
Wszystko już 'wyślizgałem' więc dziś czeka mnie wyprowadzenie kropli z rurki...
Folia jest zajebista.
Na początku polecam małe porcję sypać i próbować tę kroplę pogonić, hehe
Potrafisz łączyć browna z lataniem po aptekach po kode. ? Czy jesteś świadomy tego,ze koda idzie w odstawkę,bo to jest ciekawe.
Mikołaj Jaska
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.