Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
co teraz. A Pradze lata? Wygląda jak fusy, zupełnie ciemny brąz. Trochę się boję w instalację...
06 lutego 2022ajanvaraus pisze:Swoją drogą @MASHA to ten sam co niespodziewanie zniknął?20 czerwca 2021MASHA pisze: Jeśli to ten sam vendor od którego ja biorę z Darka z forum PL to (...)
Niedożywienie i zaniedbanie prowadzą do zwiększonego ryzyka zachorowania i cięższego przebiegu chorób infekcyjnych;
Czy to niedożywienie wynika z braku odczucia głodu na fazie, jak przy np. amfetaminie, czy chodzi o późniejsze stany ,gdzie heroinista woli wydać na heroinę niż na jedzenie?
I jedno i drugie.
Błędne koło w zasadzie.
Fuzja - D5
Dobra, już wiem.
Nie dziękuję.
To jest zajebiste, że towar na folii zastyga w taki sposób, że w zasadzie można zrobić z nim wszystko, np. zgiąć folię i schować do kieszeni.
Wszystko już 'wyślizgałem' więc dziś czeka mnie wyprowadzenie kropli z rurki...
Folia jest zajebista.
Na początku polecam małe porcję sypać i próbować tę kroplę pogonić, hehe
Potrafisz łączyć browna z lataniem po aptekach po kode. ? Czy jesteś świadomy tego,ze koda idzie w odstawkę,bo to jest ciekawe.
Mikołaj Jaska
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.