Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Jeśli o mnie chodzi to odkąd biorę ( w miarę rozsadnie) T zmienil się mój stosunek do sportu. Kiedyś istotne było dla mnie poprawiać wyniki, tyrać wydajniej, pilnować diety. Teraz fitness jest dla mnie czymś innym. Ujebalem sobie ze skoro ciągle, pomimo tej narkomanii zmuszam się do 3 treningów na tydz, to nie jest aż tak źle. Jakoś mam wolę by się przetyrac po pracy od tak dla lepszego samopoczucia. Udowadniam sobie ze sa tez metody na poczucie się dobrze. Zdrowe , wymagające silniejszej woli.
AHA- Jeśli chodzi tycie to od 6 lat jak biorę tramadol- zarówno waga jak i sylwetka bez zmian. Serio...
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
@polymerase poczytaj o czymś co zwie się "skurcze zwieracza Oddiego". Szczególnie narażone na to są osoby z wyciętym woreczkiem żółciowym. Z moich doświadczeń najczęściej powodowały to kodeina i morfina.
08 października 2023FotherMucker pisze: @porkchop Znaczy się trenujesz 6 lat na trampku i efektów zero?
Testosteron to raczej nie buzuje we mnie, wiadomo bo czuje po libido.
Z formy i sylwetki niemniej jestem happy- kratka na brzuchu jest, db wyglądam.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.