dzięki, raczej poczekam z johą do końca kuracji sertraliną, bo na obecny moment czuje sie na niej wyśmienicie (nie brałem wcześniej żadnych leków)
Scalono — czoug
Da się jakoś znieść te uboki?
10 września 2022xmethskin pisze: Pierwszy raz wzięłam yohe, 10 mg, zamiast pobudzenia mam dreszcze, mdłości. Czy to normalne?
Wieczór jeszcze jedna i styka. Pisze jedna rano jedną wieczór.
10 września 2022xmethskin pisze: Pierwszy raz wzięłam yohe, 10 mg, zamiast pobudzenia mam dreszcze, mdłości. Czy to normalne?
Scalono — czoug
Pojechaliśmy sie poszlajać po centrum handlowym i wjechały nam podobne uboki, już nie pamietam dawki ale czuliśmy sie tragicznie. Jedyne co mogę zasugerować to nie wpadać w większa panikę i starać sie medytować - głębokie wdechy i wydechy nawet pomagają.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Scalono — czoug
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.