Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Mój teściu uważa że po mikro czuje się lepiej niż jak bral escitalopram w eskorcie trittico i sulpirydu
Tutaj gościu omawia badanie w którym wyszło, że microdosing nie jest wcale lepszy niż placebo jeżeli chodzi o poprawę kreatywności i funkcji poznawczych.
Wydaje mi się, że pozytywnego działania psylocybiny potrzebny jest trip.
Mikrodawki działaj świetnie.
Dobry surowiec może być kluczem do sukcesu.
po za tym zawsze bałem się,że coś źle odmierzę i mnie sieknie w pracy w najmniej odpowiednim momencie
Lepiej huknąć raz a porządnie, niż pierdzieć po trochu. Do tego głowa tak nie ucierpi i nie stracisz szybko magiczności.
The body or a conscious mind'
Gdzieś na tym forum widziałem, ale nie mogę teraz tego znaleźć
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.