Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / 2 / 0
Przyjaciele, które z tych grzybów to łysiczki (jeśli jakikolwiek)? Znalezione niedaleko Gór Sowich na pastwisku. Z góry dzięki ;)
grzyb1.jpg
grzyb2.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 15 / 4 / 0
@wedroz wszystkie to to. :)
  • 3 / 2 / 0
Podpowie ktoś czy to to?
  • 2493 / 582 / 0
Wczoraj znalazłem takiego grzybka,nawet kilka.Ktoś wie co to jest? Obiecujący wydał mi się fakt,że ma mocno szpiczasty kapelusz i niebieskie plamy na trzonie i kapeluszu.Mam kiepski aparat i słabo to widać,ale na żywo te niebieskie zabarwienie było znacznie bardziej widoczne.Pewnie to nic z psylocybiną,ale jednak zapytam.Znalezione na łysiczkowej łące.
_20231102_181432.JPG
  • 15 / 4 / 0
@Najki1211 pierwsze zdjecie to to, drugie ta czwórka nie, trzecie to to. Sporo ładnych okazów, gratuluję. 8)
  • 302 / 87 / 2
@Atropolamine
stawiam jakąś Stropharię.
jak mówisz że niebieska to może Stropharia aeruginosa?
  • 7 / / 0
Witam wszystkich i proszę o poradę eksperta. Na ostatnich latach tereny się zmieniły i szukam nowych miejsc. Dzięki
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2023 przez szybkawysciguwka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 27 / 2 / 0
Hmm?
  • 2493 / 582 / 0
^ Nie.
  • 3414 / 705 / 9
@szybkawysciguwka
Te po lewej 1, to są łyse jak dla mnie.
"I don't recognize the right of this comity to ask me this kind of questions. And furthermore... You can all go fuck Yourselfes."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.

Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą

W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.

„Wziąłem magiczne grzybki” – były zawodnik KSW szokuje wyznaniem na temat ostatniej walki na PFL!

Tom Breese to były zawodnik Federacji KSW, który jedną ze swoich ostatnich walk stoczył dla organizacji PFL. Anglik właśnie udzielił wywiadu portalowi Polish Fighters, w którym szokuje swoim wyznaniem na temat ostatniej walki dla właśnie PFL! Breese twierdzi, że był w jej trakcie naćpany!