...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kochasz swoich rodziców?
Tak - byłem/am wychowywany/a w ciepłej i rodzinnej atmosferze, niczego nam nie brakowało
4
44%
Nie - jebać ich, wyrządzili mi krzywdę (chlali, napierdalali pasem itp.), chciał(a)bym żeby zdechli
1
11%
Tak samo ich kocham jak i nienawidzę
4
44%
Nie wiem - nigdy ich nie miałem/am
0

Liczba głosów: 9

ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
@Czoug lepiej napisanego postu nie przeczytałem co do mnie to wcale to nie wpłynęło i myślę że tylko jakieś tam dłuższe popalanie papierosów i to jeszcze skręconych przez ten katar, krzywą przegrodę i brak możliwości oddychania normalnie mnie skłoniło do tego bo już myślałem że będzie tylko gorzej i że sobie rozjebie tym zdrowie a amen a jest zupełnie odwrotnie. Czy też częstrze picie alkoholu.
  • 3245 / 617 / 0
BTW. Niech ktoś poprawi nazwę wątku, bo chyba miało być "wasze nałogi" a nie "ważne". Aczkolwiek dla nałogowca i nie tylko nałogi są ważne raczej chyba tak czy inaczej.

yes sir | czoug
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 2 / 0
1. Dda
2. Babcie mnie chowały
3. Z rodziny "inteligenckiej"
4. Druga mama wspolpracuje z gosciem od "Kryminologi- suicydolog, mediator
5. Matula ChAD - 1400 ziko renty-lekarz
6. Kurna bym nie skonczyl, zjebany jestem

Ps. Podstawowka w klasie sportowej, a mialem nadwage i te 136 iq wiec najebalem polowie klasy hue hue
Ps2. Jarauem od 1gim przed szkola, w trakcie i po
  • 194 / 28 / 0
Ojciec alkoholik i tyran, matka z problemami psychicznymi ( prawdopodobnie nerwica i depresja ), przemoc fizyczna i psychiczna srednio 3 razy w tygodniu przez kilka lat gdy bylem wiekszy czesto sam napierdalalem ojca piesciami po mordzie do nieprzytymnosci bo mnie chcial nozem zajebac, matke tez bil, dziadek alkoholik po 3 odwykach i wszywce, ojciec tez zdecydowal sie na wszywke i sie zmienil ale juz bylo za pozno, moja psychika zostala zmieniona chyba raz na zawsze, depresja + dragi + anhedonia, potem były problemy w szkole a dalej to już nie bede dopisywal bo szkoda strzepic ryja. Nie zycze nikomu takiego zycia, jesli w waszym domu jest przemoc fizyczna/psychiczna/alkoholizm zgloscie to jak najszybciej tam gdzie trzeba
dawka czyni truciznę
  • 316 / 40 / 0
Ojciec po aresztach siedzi (teraz za alimenty i jakieś rozboje) wypierdolil jak miałem 8lat do innego miasta ale nawet ze mną nie mieszkał i dobrze chuj mu w dupe, znam go z widzenia. Matka o ile mnie kocha to jest wjebana w nałóg alkoholowy i przykro się na to patrzy, ale jak mam komuś pomóc jak sam jestem wjebany i więcej rozumiem, I rozumiem że ona nie chce przestać. Bierze też benzo na sen ale nie przesadza z tym chociaż. Babcia mi dużo pomogła w życiu i bez niej myślę że byłbym już wpierdolony w bagno wcześniej i w większe niż obecnie. Wbiło się w psychikę na stałe i dalej pobolewa ale nie z tego wynika mój nałóg, wynika z mojej głupoty na początku brania. Przestałem chociaż już odpierdalać tak jak leciałem wcześniej mając wszystko w dupie. Moje branie wynika też z tego że nie lubię jakoś na trzeźwo świata umiem pochodzić trzeźwy tydzień dwa ale ciągnie spowrotem do ućpania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.