Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / 19 / 0
Drodzy forumowicze,

Pierwszy raz spróbowałem FXE ostatniej nocy, po imprezie sylwestrowej. Zacząłem od razu z 250mg kryształów wciągniętych i wylądowałem w FXE-hole. Wszystko zaczęło się mocno obracać i zmieniać rozmiar. Poczułem, jak moja dusza wychodzi z ciała i wznosi się. Efekty przypominały 2F-DCK, ale były znacznie bardziej filozoficzne. Znowu miałem filozoficzne przemyślenia na temat wiary, społeczeństwa, polityki itp. :grin: Potem byłem w turnieju o moją duszę (coś, co miałem też po 2F-DCK). Podążałem za swoją duszą iw końcu wygrałem i wyszedłem z dołka. Potem miałem trochę lżejszą, ale wciąż silną dysocjację. Po jakimś czasie wciągnąłem kolejne 250mg i miałem podobne efekty jak po pierwszej kresce. Po jakimś czasie efekty stawały się coraz słabsze, ale nadal były odczuwalne przez cały dzień, prawdopodobnie również dlatego, że nie spałem.
  • 3182 / 898 / 5
250mg to droga dawka. Tolerkę mocną masz?
U mnie 70mg to była krawędź dziury, przy tolerce dosyć wysokiej (100mg kety jako-tako)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 62 / 19 / 0
Jebnąłem pół tego co miało być 0,5g. Co do tolerki to nie mam dużej nie biorę dyso jakoś często bardzo.
  • 39 / / 0
ktoś może porównać do DMXE?
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
ODPOWIEDZ
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.