Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Nie mam iupaca ale wszyscy wiedzą jaką to modyfikacja.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
@Zgienty
Źródła to nie tutaj z tego co się orientuję.
Podziel się posiłkiem, chamie
Podane donosowo w ilości 100mg wywołało fantastyczne efekty, mocno psychodeliczna dysocjacja przejęła kontrolę nad rzeczywistością, ściany przeistaczały się w miasta, okna magicznego autobusu, burty statku. Jednocześnie miałem świadomość niesamowitości dziejących się wydarzeń, nie występowało standardowe dla dysocjantów ogłupienie, nie miałem problemów z pamięcią czy wysławianiem się.
Całość została zużyta w jeden wieczór przeze mnie oraz małżonkę.
Miałem obecnie kilka tygodni przerwy od dysocjantów, chociaż w przeszłości nie wpływało to zbytnio na tolerancję, która ostatnio oscylowała w granicach 100mg ketaminy intramuscular = a bit above threshold.
Jest na pewno mocniejsze niż ketamina czy 2FDCK, trwa około dwóch godzin, gdzie pierwsza godzina to bardzo mocne działanie - nie wyolbrzymiam, pierwsza dawka zamiotła mną podłogę - a następna to przyjemny stan odprężenia i ogólnej akceptacji rzeczywistości.
Podczas trwania testów paliłem marihuanę, candy kush strain, co prawdopodobnie miało wpływ na całość.
Z przyjemnością kiedyś to powtórzę jednak najprawdopodobniej poczekam na, mam nadzieję, obniżenie ceny u sprzedawców, zwłaszcza że dawkowanie jest dosyć wysokie i krótko działa.
Podziel się posiłkiem, chamie
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.