Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 184 / 25 / 0
Witajcie mam pytanie. Alpre znam juz od wielu lat a tylko kilka razy zadziałała dosłownie bosko. A teraz właśnie siedzę na 6mg i nie czuje nic kompletnie i tak cały czas a biorę jakieś 8mg/dzień
Podobnie z tramalem i kodeiną nawet połączenie jednego i drugiego w dawkach 600mg tramal 600mg kody od dłuższego czasu nie daje już nawet namiastki tego co było kiedyś. Po prostu po połowie życia jestem już przecpany czy tolerancje mam już kosmiczną. Będę naprawdę wdzięczny za odpowiedź kochani :)
  • 586 / 81 / 0
To jest@yupwhiteisbeautiful poprostu benzo. To nie dziala jak mefedron ze cie wypierdala z butow czy jak ziolo. Wazne jest aby doceniac wartosci tego leku, na rekreacji juz tak tego nie czuc, ale chcesz miec pizde? Wejdz w tlum ludzi i wrzuc xana pod jezyk.

Ale ja tu z inna sprawa, generalnie chcialem przejsc na 1mg ale lekarz nie byl zbyt skory i mam zomiren w dawcee 1mg. Generalnie mam to w twardych tabletkach i moje pytanie jest czy da sie je jakos przerobic do stanu uwalniania odrazu a nie czasowego. Jakos je przerabiacie? Majac doswiadczenie z tabletkami o przedluzonym uwalnianiu probowalem zbyc ta kolorowa otoczke ale ni chuja wiec poporstu rozgniotlem tabletki na proch. Niestety nie wiem czy to odpowiedni sposob wiec pytam was moi drodzy hajperrelowicze, jaki macie na nie sposob?
Jestem dość trudny.
  • 933 / 293 / 5
@furyofpatientman Ciężko słuchaj. Możesz to jakby rzuc jak gumę bo to przybiera taka formę potem. W taki sposób coś tam przyspieszysz ale generalnie nie trudzilbym się. I tak mało co ci z tego wyjdzie
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 586 / 81 / 0
@Detronizator2 Nie bede tego zul bo to jedt tragedia w smaku. Trudno najwyzej bede sobie nirmalnie lykal, moze to i lepiej chociaz lubie sobie czasami wrzucic z 4mg orzy piwku to mimo to bardziej cenie przedluzone uwalnianie. Niweluje mi to glody na opio, fobia i leki nie przeszkadzaja caly dzien, az mi sie powiekszyl komfort zycia
Jestem dość trudny.
  • 184 / 25 / 0
@furyofpatientman no tutaj masz racje, właśnie ta alpra działa na mnie zajebiście jak jestem tam gdzie dużo ludzi a ja raczej opiowrak domownik. Cała szafa zajebana xanaxem, bromkiem clonem poltramem i kroplami trampka a i tak chuj mi to daje jedynke benzo się sprawdza żeby po raz setny padaki po tramcu nie dostać.
  • 2 / / 0
siema jak jest z połączeniem xanax 0.5 mg + sex ? stanie mi czy raczej nie bardzo i nie będę miał ochoty na sex ? dodam, że na trzeźwo jest mi trudno podniecić sie przy kobiecie, za dużo stresowych myśli (jak wypadnę przed partnerką itd)

Przeniesiono do WO - D5
  • 508 / 195 / 1
Erekcja w tej dawce powinna być spoko,ewentualnie wspomógł bym się sildenafiliem.Ta dawka powinna optymalnie zatuszować stres przy partnerce.
Ogólnie jak już i tak jesz benzo,to poczytałbym o gblu na forum.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 933 / 293 / 5
@hello56456 ja zawsze miałem wyższe libido po benzo, niestety wraz ze wzrostem dawki znikają mi hamulce, ale to chyba standard.
Ja bym zaryzykował że sildenafil potrzebny nie będzie, po alkoholu czy gbl to i owszem pomocny być może ale mi przy benzo nigdy potrzebny nie był (co oczywiście może być zależne od osoby).
Spoiler:
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 12 / 1 / 0
@up
4 x 25 mg Sildenafilu kosztuje niecałe 5 zł w aptece online, bez recepty.

U mnie osobiście Alpra nie ma znaczącego wpływu na libido w rozsądnej dawce.
  • 207 / 4 / 0
01 lipca 2023Rs3mati pisze:
@platyna po pierwsze primo to nic dziwnego ze nic nie czujesz jak bierzesz tylko 2mg a po drugie primo benzo jest ostatecznością na sen, idk jak np robią grubą imprezę sąsiedzi ze aż szyby drżą o 2 w nocy albo jak nic innego nie działa, ponadto sen na benzo nie regeneruje za bardzo. Dużo lepiej wziąć jakaś melatoninke albo ashwe ja biorę to drugie w dawce 640mg ashwy/46mg witanolidow i nawet nie wiem kiedy zasypiam a miałem poważne problemy z zasypianiem, dla porównania do osiągnięcia takiego efektu na alprze potrzebowałbym od 6mg w górę
Ha! Sprawdziłem Keteal na sen - działa, ale poranek to zderzenie z walcem, clonazepam - podobnie, sedival - zero efektów, zolpidem - nieźle, ale to nie to, podobnie jak xanax solo, który oczywiście przestał działać w dawce 2 mg, ale odkryłem, że te 2 mg w połączeniu z sedivalem działa zaskakująco dobrze. Niestety czekanie na koniec efektów działania bupropionu branego rano nie kończy się o rozsądnej porze, więc m chcąc nie chcąc coś muszę.

A 20 mg… Nie wpadłem na to, ale pewnie dlatego, że bym ten pomysł przespał. ;) Clon zrobił mi teleport uprzyjemniając lot międzykontynentalny.
Zablokowany
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.