Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
lucyper2 pisze:
Ekskluzywne? Goldwasser, Starka, Siwucha.
Miałem okazję pić w sobotę. Chyba jeden z najlepszych wyrobów alkoholowych jaki znam, ale to nie jest wódka, tylko likier (ale 40volt ma %-D).
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 708 / 25 / 0
do najbardziej ekskluzywnych wodek na swiecie zaliczana jest szczecinska starka kto pil ten wie strasznie dobra strasznie stara strasznie droga
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
straszne !
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 53 / 0
Wyborowa podobno robi furorę w Chinach. To naprawdę dobra wódka, wypromować i mistrz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
WildMonkey pisze:
Wyborowa podobno robi furorę w Chinach. To naprawdę dobra wódka, wypromować i mistrz.
Nie trzeba promowac, od kiedy francuzi kupili sama sie promuje.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
najdrozsza wodka na swiecie to Diaka - jest robiona w ...Polsce ,jest filtrowana przez 100prawdziwych diametow kazy co najmniej jeden karat a sama jej butelka jest z krysztalu

http://bling-bling.pl/Czysta-jak-diamen ... Diaka.html
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
najlepszą wódką w Polsce jest Orkisz, a przynajmniej najdroższą. . .
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
Najlepsza jest Wyborowa/Żołądkowa Gorzka (mięta)
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kropelka »
Jestem zdecydowanym milosnikiem wodki pod mila nazwa 'Danzka'. Nie jest to moze cos bardzo ekskluzywnego (tak jak bardzo ekskluzywna nie jest Finlandia czy Absolut), ale z produktow ktore dostanie sie w przecietnym calodobowym wybija sie u mnie zdecydowanie na plus:)
Do tego ciezko trafic na podrobke, co w przypadku Smirnoffa czy innej Finlandii zdarzalo mi sie nie raz i nie dwa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.