Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
Uboga wykorzystywana jest w podziemiu do detoksykacji.Ogladalem na YouTube document o szkockim narkomanię który był wiele lat na metadonie.Chcial z tym skończyć ale wiadomo jak trudno jest kopnąć Mietka.Wyczytal na internecie o uboga i dowiedział się że w Londynie jest gość który odtruwa ibogą!.Pokazany był cały proces.Po 3 dyniowy seansie kiedy koleś wymiotował, miał halucynacje generalnie bardzo ciężki trip.Koles cały czas kontrolował jego ciśnienie krwi i puls.Po seansie koleś w końcu doszedł do siebie i nie miał objawów abstynencyjnych po metadonie!!!Podobno działa ale seans jest niebezpieczny były przypadki śmierci.Tytul dokumentu to chyba ibogą nights czy coś takiego.Polecam.
  • 2941 / 1593 / 35
iboga i alkaloidy iboga są skuteczne jednak ta dawka nie może być za duża i za mała. Nie jednemu pomogły uporać się z uzależnieniami czy traumą po śmierci psa, małżonka, przyjaciela.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 0 / / 0
Witam. Szukam wszelkich informacji na ten temat,niestety niczego konkretnego nie znalazłam. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć,jaką dawkę ibogi należy przyjąć,żeby miała działanie terapeutyczne,ale nie stanowiła zagrożenia. Lub,czy ktoś z was mógłby mi podpowiedzieć,gdzie znaleźć te informacje. Czy ktoś z was wie,ile miligramów ibogainy znajduje się w 1 gramie korzenia ibogi.Jestem nowa na forum i dopóki nie napiszę pierwszego posta nie wszystkie informacje są dla mnie dostępne. Dziękuję za wszelkie informacje

Przeniesiono do istniejącego już wątku — CATCHaFALL
  • 2941 / 1593 / 35
Dawkowanie to od 5 do 10g ale niestety to jest ogólne warunki i wytyczne dla zdrowego człowieka.*
Dawkowanie terapeutyczne od 0.5g.
Jednocześnie nie ma opcji by ktoś podał szczegółowe informacje na temat ilości ibogainy i alkaloidów. Trzeba by było zrobić badania każdej partii rośliny jaką kupisz i to szczegółowe a i tak raczej nie będzie to w 100% pewne.
* Zdrowy człowiek to taki , który nie ma problemów z układem oddechowym i krwionośnym, nadciśnienie tętnicze i płucne, dotyczy też chorób genetycznych, w miarę normalną wagę, zbilansowana dieta oraz sen.
Ta substancja jest bardzo potężna moja klasyfikacja to
1.5 meo DMT
2. ibogaina jest dosłownie na drugim miejscu lub Ex aequo z 5 meo DMT jeśli chodzi o mielenie jednostki i ego , oczywiście różnią się od siebie ale siła jest ogromna.
Zdecydowanie stosujemy solo tą substancję nie łączymy z niczym nawet kofeina.
Należy się bardzo duży szacunek.Tripy są mieszanką takich przeżyć, przemyśleń, wpływu na wiele receptorów!👁️
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.