Przeniesiono do istniejącego już wątku — CATCHaFALL
Dawkowanie terapeutyczne od 0.5g.
Jednocześnie nie ma opcji by ktoś podał szczegółowe informacje na temat ilości ibogainy i alkaloidów. Trzeba by było zrobić badania każdej partii rośliny jaką kupisz i to szczegółowe a i tak raczej nie będzie to w 100% pewne.
* Zdrowy człowiek to taki , który nie ma problemów z układem oddechowym i krwionośnym, nadciśnienie tętnicze i płucne, dotyczy też chorób genetycznych, w miarę normalną wagę, zbilansowana dieta oraz sen.
Ta substancja jest bardzo potężna moja klasyfikacja to
1.5 meo DMT
2. ibogaina jest dosłownie na drugim miejscu lub Ex aequo z 5 meo DMT jeśli chodzi o mielenie jednostki i ego , oczywiście różnią się od siebie ale siła jest ogromna.
Zdecydowanie stosujemy solo tą substancję nie łączymy z niczym nawet kofeina.
Należy się bardzo duży szacunek.Tripy są mieszanką takich przeżyć, przemyśleń, wpływu na wiele receptorów!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
