Pamiętam to zbieranie petów - gwizdków po jointach z chuj wie czym i myśli w głowie, że to życie to pierdolony koszmar.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wynika to z budowy mózgu, który kształtuje się od wczesnego dzieciństwa, a szczególnie intensywnie od 1 do 3 roku życia. To wtedy pod wpływem środowiska w którym dorastamy kształtują się wszystkie obwody w mózgu. Jeżeli noworodek nie ma zapewnionej dostatecznej miłości od matki jego system opioidowy będzie gorzej rozwinięty od tego, który ja dostał, a co za tym idzie taka osoba będzie miała skłonność do brania opiatów. Jeżeli dziecko będzie narażone na sytuacje stresowe, ciagle zagrożenia system gaba nie rozwinie się w pełni, a co za tym idzie będziemy podatni na uzależnienie od etanolu. Jeżeli jako dziecko nie eksprolowalismy swojej przestrzeni, nie zdobywaliśmy tak zwanego terytorium, a także byliśmy nadmiernie tłamszeni przez swoich rodziców i karani będziemy mieli większa skłonność do uzależnienia od stymulantów
Mega wartość dodana i pokazująca, że każdy podatny jest na inną substancję. Pod tym, co napisałeś oczywiście, bezwzględnie podpisuje się obiema nogami i rękoma! Jasno pokazuje, jak rozwój we wczesnych latach ma ogromne znaczenie (to jak rodzice nas wychowują, ukierunkowują, oraz dbają).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
jak guzik w komputerze on/off
bez tego nie pogadisz
Imo dopiero po pierwszych delegalach coś sie odpierdolilo i dopki z dnia na dzień powstawały coraz chujowszej jakości i bardziej ryjące analogi analogów. Ostatnie maczany na syntetykach to juz były hardcore nawet mix cziquity z fentem. W chuj osób sie od tego przekręciło.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ja nigdy synt kanna nie jarałem i nie zamierzam, nawet trawy jakoś specjalnie nie lubię, może dobry hasz z maroka bym przyjarał w ramach wyjatku
a no i pamiętam gdy latały maczany na fencie w 2016-17 , kurwa powiew USA i klimatu zachodniej virginii
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.